Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivreda
  • 01.03.2009.

16. Osječki proljetni sajam

Najava sajma

  • 1.864
  • 92
  • 0

Osječki proljetni sajam koji se svake godine održava početkom ožujka, najznačajniji je poljoprivredni sajam Slavonske regije odnosno Istočne Hrvatske. Sajam je mjesto susreta ideja, inovacija, novih strojeva i suvremenih tehnologija, saznanja u poljoprivrednoj proizvodnji, ali i pratećoj industriji s naglaskom na preradi poljoprivrednih proizvoda u zdrav prehrambeni proizvod koji će svojom vrhunskom kvalitetom biti prepoznat na zahtjevnom europskom tržištu.

U cilju održavanja visokog nivoa kvalitete sajamske ponude, stručnih predavanja, edukacije zainteresiranih poljoprivrednika, Osječki sajam d.o.o. se trudi da svake godine privuče što veći broj kvalitetnih domaćih i inozemnih izlagača, stručnih predavača te organizira niz prezentacija.

To je svakako prepoznato, te bilježimo veliki porast broja posjetitelja, ne samo iz naše regije, već i iz susjednih država.

Ove godine sajam se održava od 05. - 08. ožujka na novoj lokaciji - dvorana JUG 2, K.P.Svačića bb, Osijek.

Već nekoliko godina dajemo naglasak na navodnjavanje i odvodnju poljoprivrednih površina, te na proizvodnju povrća i voća, kao i ekološkoj poljoprivredi, ispitivanju kvalitete tla u cilju donošenja pravilne odluke u odabiru najbolje poljoprivredne kulture koju će se uzgajati na određenom području. Vjerujemo da samo primjena kvalitetnih i stručnih zahvata u poljoprivredi može rezultirati visokim prinosima koji će u konačnici donijeti i visok prihod.

Osječki proljetni sajam, idealna je prilika gospodarstvenicima u istraživanju, prezentaciji i primjeni svježih ideja, strojeva i tehnologija, koje su od vitalnog značaja za razvoj poljoprivrede i prehrambene industrije u narednom periodu.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i organizira se na 2000m2 zatvorenog i 5000 m2 otvorenog izložbenog prostora, s besplatnim ulazom i parkiralištem za sve posjetitelje.

Vjerujemo da ćete prepoznati prednosti koje pruža ova značajna sajamska manifestacija, te korištenjem svih mogućnosti sajamskog nastupa u tržišnom predstavljanju, uspjeti ostvariti svoje interese.


Izvori

Osječki sajam


Partner