Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 24.09.2013. 11:07

16. Osječki jesenski sajam

16. Osječki jesenski sajam, održat će se od 04. – 06. listopada 2013. na Sajamskom prostoru Pampas u Osijeku

Foto: www.naturala.hr
  • 485
  • 46
  • 0

16. Osječki jesenski sajam, održat će se od 04. - 06. listopada 2013. na Sajamskom prostoru Pampas u Osijeku. Proizvodnja hrane, racionalizacija potrošnje energije, alternativni izvori energije i podizanje energetske učinkovitosti, jačanje ekološke svijesti o potrebi proizvodnje zdrave hrane te očuvanje vode, tla i zraka u funkciji održivog razvoja, proizvodnja autohtonih proizvoda u svrhu podizanja regionalne konkurentnosti, komparativne su prednosti ovog sajma, kojima se uspijevaju suočiti s izazovima koje pred suvremeno društvo postavlja trenutna gospodarska situacija.

Osječki sajam d.o.o. svake godine na jesenskoj sajamskoj manifestaciji daje nam uvid u najnovija dostignuća nacionalnog gospodarstva kroz segmente u području poljoprivrede, prehrambene industrije i ekološki zdrave hrane, grijanja, štednje energije i opremanja doma, proizvodnje i prezentacije autohtonih proizvoda i usluga naše regije.

Ovogodišnji Osječki jesenski sajam, održat će se ove godine po šesnaesti put u Osijeku. Ova značajna sajamsku priredba organizira se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Osim prezentacije roba i usluga prema programskom određenju, edukativni i natjecateljski karakter sajma podržava i 18. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda u organizaciji i suradnji s HGK ŽK Osijek.

Ova zanimljiva, raznovrsna i izuzetno posjećena sajamska priredba, i ove godine okupit će velik broj izlagača. Očekuju se nastupi brojnih izlagača koji su i prethodnih godina bili sudionici, no i novi poslovni partneri s novim idejama i prijedlozima. Dugogodišnje iskustvo i ostvareni rezultati u organizaciji sajamskih priredbi svjedoče o ugledu koji uživa ovaj sajam.

Foto: www.naturala.hr


Tagovi

Osječki jesenski sajam Autohtoni proizvodi Med 18. Nacionalno ocjenjivanje sorti meda Poljoprivreda Prehrambena industrija Štednja energije Pampas


Partner