Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 14. Mediteranski sajam
  • 25.01.2017. 19:30

14. Mediteranski sajam u Dubrovniku

Posjetite 14. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji će se održati od 16. do 19. ožujka 2017. godine u hotelu Tirena-Babin kuk Dubrovnik.

  • 1.503
  • 148
  • 0

Posjetite 14. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji će se u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o., te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore - ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, i Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o., od 16. do 19. ožujka 2017. godine u hotelu Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

Svih ovih godina okupljaju se izlagači, stručnjaci, pokrovitelji i entuzijasti kako bi zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Promocija domaćih kvalitetnih proizvoda

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje s novim proizvodima (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.

Pozivnica na sajam

Naravno, i ove godine nastavit će se s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te nizom edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Sajam je uz navedeno izložbenog i prodajnog karaktera te se svim posjetiteljima ulaz ne naplaćuje.

Prijave do 08. ožujka 2017.

Sve informacije o izlaganju na sajmu, kontakte i prijavnice pronađite u dokumentu ispod teksta. Prijave pristigle nakon 08. ožujka 2017. godine neće se moći prihvatiti.


Dokumenti


Tagovi

Mediteranski sajam Zdrava hrana Dubrovnik Ljekovito bilje Zeleno poduzetništvo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]