Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba stoke i konja
  • 22.05.2014. 10:00

14. Izložba stoke i 16. Izložba konja u Pregradi

Cilj izložbe je promovirati najkvalitetnija grla i njihove uzgajivače te stimuliranje uzgajivača na daljnji rad, koji će u konačnici doprinijeti razvoju stočarstva u Hrvatskoj

Foto: freepik.com
  • 211
  • 14
  • 0

U subotu, 24. svibnja 2014. godine u Pregradi će se na Sajmištu s početkom u 8:00 sati, održati 14. Izložba stoke i 16. Izložba konja Krapinsko-zagorske županije. Na izložbi će sudjelovati najbolji stočari i konjogojci Krapinsko-zagorske županije, koji će ponosno izložiti ponajbolja grla goveda, ovaca, svinja, konja, zagorskog purana i kokoši hrvatice.

U organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije, nakon otvaranja izložbe već tradicionalno će se održati Bambino kup, na kojem će mladi uzgajivači predvoditi telad. Posjetitelji izložbe će imati priliku vidjeti mimohod konjskih zaprega, predvođenje grla te proglašenje i nagrađivanje najboljih.

Cilj ove izložbe je stočarima, stručnjacima i posjetiteljima prikazati dosege u uzgoju stoke, promovirati najkvalitetnija grla i njihove uzgajivače te priznavanjem uspješnog rada, uzgajivače stimulirati na daljnji rad, koji će u konačnici doprinijeti razvoju stočarstva u Hrvatskoj.

Organizatori izložbe su Krapinsko-zagorska županija, Grad Pregrada, Hrvatska poljoprivredna agencija, Savjetodavna služba Krapinsko-zagorske županije, Hrvatska gospodarska komora i udruge stočara Krapinsko-zagorske županije uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede.

Foto: freepik.com


Tagovi

Izložba stoke Izložba konja Bambino kup HPA Pregrada Krapinsko-zagorska Stočarstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.