Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SALORI 2014.
  • 11.04.2014. 12:35

120 izlagača i 15.000 posjetitelja na SALORI-u

Očekuje se da će osječki Pampas ovoga vikenda ugostiti oko 120 izlagača i 15.000 posjetitelja u sklopu sajma SALORI 2014.

Foto: sxc.hu
  • 169
  • 21
  • 0

Sajamski prostor Pampas ovog vikenda će u Osijeku okupiti oko 120 izlagača lovne, ribolovne i turističke opreme iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske, a očekuje se oko 15.000 posjetitelja.

Predstojeći sajam lova, ribolova i turizma - SALORI 2014., kako ističe direktorica Osječkog sajma Darija Vuković, izvrsna je prigoda da, osim prodaje opreme za lov i ribolov, prezentacije lovišta, trofeja i rada lovno bogatih županija i njihovih lovačkih saveza, predstavljanja djelatnosti i mogućnosti županijskih hrvatsko-športskih ribolovnih saveza, uz nezaobilaznu turističku ponudu, posjetitelji također kušaju najbolje fiš paprikaše, čobance i kotlovinu, tradicionalno pripremljenu kod najboljih majstora pripreme hrane u prirodi uz vina kontinentalnog porijekla, autohtone proizvode toga podneblja, ali i prigoda za edukaciju o potrebi i načinima zaštite pojedinih životinjskih vrsta i krajobrazne raznovrsnosti.

Tako će i ove godine, od 11. do 13. travnja, prema riječima gđe. Vuković, uz sve ostale sadržaje biti organizirana bogata gastro ponuda, održat će se hrvatsko natjecanje u kuhanju fiša te Festival lovačkih rogista. Također, organizirat će se i ocjenjivanje lovačkih trofeja.

Ovaj se sajam svrstava u red sadržajem najbogatijih sajamskih priredbi koje organizira Osječki sajam, ali i najbogatijih priredbi ove vrste u zemlji. Održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka. Sponzori ovogodišnjeg SALORI-a su Osječka pivovara sa svojim proizvodom Slavonsko pivo, te tvrtke Šafram i Parangal. Ulaz i parkiranje, već tradicionalno, besplatni su za sve sudionike i posjetitelje sajma.

Foto: sxc.hu


Tagovi

SALORI Sajam lova i ribolova Pampas Osijek Osječki sajam Darija Vuković Fiš Paprikaš Šafram Parangal Osječka pivovara


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.