AgroKlub.com

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Sajmovi & događanja » 12. Festival Slama - land art

12. Festival Slama - land art

Slama - land art festival

12. Festival Slama - land art

Datum: 21.06.2017. 15:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Festival, osim umjetničkog sadržaja, podrazumijeva i bogati glazbeno-scenski program.

Slama - land art festival, koji se ove godine održava po 12. put, spaja kulturnu i tradicijsku baštinu, koristeći prirodne resurse i promovirajući načela održivog razvitka. Tijekom nekoliko dana gostujući umjetnici pod otvorenim nebom od tisuća bala slame izrađuju skulpture.

Tijekom vikenda 12. i 13. kolovoza (subota i nedjelja), festival će na Kovačkim livadama na Biljskoj cesti kod Osijeka, biti otvoren za sve posjetitelje, kada će se izvoditi i bogati glazbeno-scenski program. Tema ovogodišnjeg festivala je "Zodijak".

Festival, osim umjetničkog sadržaja, podrazumijeva i bogati glazbeno-scenski program, a tema samog festivala i izrade skulptura svake se godine mijenja.

Foto: BaranjaMedija.hr/Facebook

Broj pregleda članka: 886; Uspješnost članka: 44.3

Tagovi: Beli Manastir, 2017, Slama - land art festival

Ključne riječi članka: 12, festival, slama, land, art, festival, program, festivala, scenski, bogati, godine, tijekom, glazbeno, scenski program, glazbeno scenski, bogati glazbeno, glazbeno scenski program, bogati glazbeno scenski


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!