Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Donjogradska kobasijada
  • 05.02.2015. 17:55

12. Donjogradska kobasijada

U okviru ove tradicionalne manifestacije najavljene za 14. veljače u prostorijama SD "Olimpija" i Caffe bara "5" na Zelenom polju 32 u Osijeku, održat će se 12. ocjenjivanje domaće slavonske kobasice i 6. ocjenjivanje kulenove seke.

  • 339
  • 64
  • 0

Proizvođači domaće slavonske kobasice i kulenove seke do 11. veljače imaju se prilike prijaviti za sudjelovanje na 12. Donjogradskoj kobasijadi. Riječ je o najstarijem natjecanju u ocjenjivanju domaće slavonske kobasice u Hrvatskoj, koje organizira osječka Udruga Donjogradski kobasičar.

Cilj im je, kako poručuju iz ove udruge, promicati domaće slavonske kobasice kao autohtoni hrvatski proizvod. U okviru ove tradicionalne manifestacije najavljene za 14. veljače u prostorijama SD "Olimpija" i Caffe bara "5" na Zelenom polju 32 u Osijeku, održat će se 12. ocjenjivanje domaće slavonske kobasice i 6. ocjenjivanje kulenove seke.

Na ovom gastronomskom doživljaju sudjeluju proizvođači iz cijele Slavonije, ali i gosti iz Bosanske Posavine. Udruga Donjogradski kobasičar osnovana je još 2005. godine, a svojim radom i djelovanjem rezultirala je, kako ističu, osnivanjem niza OPG-ova te zadrugom koja se bavi proizvodnjom tradicijskih suhomesnatih proizvoda. Nakon ocjenjivanja i proglašenja pobjednika, održat će se izložba i degustacija svih uzoraka.

Zainteresirani za sudjelovanje svoje uzorke trebaju dostaviti do 11. veljače 2015. godine uz kotizaciju od 59 kuna u prostorije SD "Olimpija" i Caffe bara "5" Zeleno polje 32 u Osijeku, a može ih se za sve informacije kontaktirati i telefonom na brojeve 00385\31 506144, 095 8542292 ili 098253291.

Tagovi

Donjogradska kobasijada Kulenova seka Olimpija Petica Zeleno polje Udruga Donjogradski kobasičar Najstarije natjecanje


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)