Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani piva - Karlovac 2014
  • 21.07.2014. 14:00

11. Obrtnički sajam u Karlovcu

Obrtnički sajam u Karlovcu prilika je da obrtnici, trgovačka društva, Agencije, OPG-i, institucije te zadruge i udruge predstave svoje proizvode i usluge. Prošle godine okupila su se 23 izlagača.

  • 172
  • 10
  • 0

U organizaciji Udruženja obrtnika grada Karlovca i Obrtničke komore Karlovačke županije, za vrijeme 28. Karlovačkih dana piva od 27. do 30 kolovoza, održat će se 11. Obrtnički sajam. Iako se dosadašnjih godina sajam održavao na prostoru Dana piva, ove će se godine održati u centru Grada, na Trgu bana Josipa Jelačića. Za izlagače, ovisno o njihovom broju, predviđen je montažni šator površine 600-800 m².

Na Sajmu imaju pravo nastupiti: obrtnici, trgovačka društva, Agencije, Institucije, OPG-i, zadruge i udruge. Na prošlogodišnjem, jubilarnom 10. Sajmu predstavila su se 23 obrtnika iz Karlovačke županije te gosti iz Primorsko-goranske, Osječko-baranjske, Zagrebačke i Istarske županije, a predstavila su se i tri izlagača iz Slovenije. Ceh ugostitelja tom je prilikom organizirao 10. Gastro izložbu - Delicije Karlovačke županije, a Udruga vinara, vinogradara i voćara iz Ozlja, svake je večeri promovirala jedno vino. Raznolikosti programa i dobroj zabavi doprinijeli su i učenici Trgovačko-ugostiteljske škole, čiji zadatak je bio priprema koktela.

Da je ovo važan događaj za obrtnike Karlovačke županije ali i šire, potvrđuje i činjenica da su prošlogodišnji Sajam posjetili i župan Karlovačke županije, Ivan Vučić, gradonačelnik Karlovca, Damir Jelić, predsjednik obrtničke komore, Dragutin Ranogajec, ali i brojni drugi građani i njihovi gosti iz drugih krajeva naše zemlje te predstavnici obrtničkih komora Unsko-sanskog kantona iz BiH i Črnomlja u Sloveniji s kojima obrtnička komora Karlovačke županije ima potpisane sporazume o prijateljstvu i suradnji.


Tagovi

Udruženje obrtnika grada Karlovca Obrtnički sajam Karlovački dani piva Obrtnička komora OPG Gastro izložba Ivan Vučić Damir Jelić Dragutin Ranogajec Udruga vinara

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?