Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 06.07.2013.

11. Ninska šokolijada

Tradicionalni suhomesnati proizvod Šokol i ove godine svečano se proslavlja i ove godine 21. srpnja u gradu Ninu

  • 277
  • 25
  • 0

Turistička zajednica grada Nina i ove godine organizira 11. po redu Ninsku Šokolijadu, koja će se održati u Gradu Ninu 21. Srpnja 2013. Ova manifestacija koja je uvrštena među 100 najatraktivnijih manifestacija u Hrvatskoj i ove godine će okupiti velik broj domaćih i stranih gostiju. Specijalitet od svinjske vratine koji se na ovim prostorima spremao na poseban način po kvaliteti ne zaostaje niti za jednim hrvatskim suhomesnatim proizvodom.

Za pripravu šokola, ovog tradicionalnog specijaliteta očuvanog od zaborava,Turistička zajednica grada Nina je pripravila 700 kilograma svježe svinjske vratine iz domaćeg uzgoja i podijelila 71 natjecatelju, od kojih je 29 žena i 42 muškarca. Kako svake tako će i ove godine tijekom manifestacije biti upriličen bogat kulturno zabavni program, degustacija toga specijaliteta i niz drugih događanja. Pozivaju se svi građani da posjete ovu manifestaciju, a Turistička zajednica obećava ugodan provod i zabavu.

Autor: Tomislav Drezga


Tagovi

Manifestacija Šokol Suhomesnati proizvodi Nin


Autor

Tomislav Drezga

Više [+]

Dugogodišnji suradnik brojnih časopisa kao što su: Nova Zemlja, Zadrugar, glasilo Zadružnog Saveza Dalmacije, Glas slavonije - Agro Glas, Gospodarski list, Nova zadruga. Novinarstvom se bavi od 1989. godine.