Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natjecanje
  • 30.08.2013.

11. Državno natjecanje u oranju i 2. Državno natjecanje u oranju konjima

30. kolovoza 2013., u subotu, na parceli Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Marka Vinarića u Donjim Andrijevcima, odrćava se 11. Državno natjecanje u oranju i 2. Državno natjecanje u oranju konjima.

Foto: RGBStock.com
  • 750
  • 32
  • 0

31. kolovoza 2013., u subotu, na parceli Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Marka Vinarića (prema Graničnom prijelazu Svilaj, na cesti između Starog Topolja i Donjih Andrijevaca), Donji Andrijevci, u Brodsko-posavskoj županiji, Hrvatska udruga za organizaciju natjecanja orača i Brodsko-posavska županija, uz Udrugu natjecatelja u oranju Brodsko-posavske županije, Poljoprivrednu savjetodavnu službu, općinu Donji Andrijevci, S.Š. M.A. Reljkovića Slavonski Brod, Zaprežni klub Slavonac i Konjički klub „Donji Andrijevci“, organizira 11. Državno natjecanje u oranju i 2. Državno natjecanje u oranju konjima.

U okviru natjecanja, održat će se izložba poljoprivredne mehanizacije, izložba poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, prezentacije kratke tanjurače s podrivačkim tijelima, prikaz sklapanja kola, vezanje repa i vožnja na paliji, te pokazna utakmica s fijakerima i tekličko jahanje.

Na 11. Državnom natjecanju u oranju nastupiti će natjecatelji iz 15 županija, u 2 kategorije - plugovi ravnjaci i plugovi premetnjaci, a pobjednici će imati priliku nastupiti na 61. Svjetskom natjecanju u oranju koje će se održati sljedeće godine u rujnu u Francuskoj.

Program natjecanja započinje u 09:00h postrojavanjem traktora i pripremom natjecatelja za oranje, a u isto vrijeme se održava i Sajam poljoprivredno-prehrambenih proizvoda i izložba poljoprivredne mehanizacije. Nakon pozdravnih govora i svečanog otvaranja, u 11:00h započinje natjecanje u oranju, a u 11:45h natjecanje u oranju konjima. U 13:00h možete vidjeti prezentaciju kratke tanjurače s podrivačkim tijelima na parceli OPG Petar Mudri Agro-tok d.o.o., a u 14:00h prikaz sklapanja kola, vezanje repa i vožnju na paliji. U 15:00h slijedi ručak za posjetitelje, a u 17:30h proglašenje pobjednika 11. Državnog natjecanja orača i dodjela nagrada i priznanja.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

11. Državno natjecanje u oranju 2. Državno natjecanje u oranju konjima OPG Marko Vinarić Donji Andrijevci Izložba poljoprivredne mehanizacije Sajam poljoprivredno-prehrambenih proizvoda Oranje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]