Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložbeno-prodajni sajam
  • 29.06.2015. 12:30

100 posto zagorsko u Rijeci!

Svečano otvorenje manifestacije 100 ZAGORSKO, bit će na Korzu u četvrtak, 02. srpnja 2015. godine s početkom u 20,00 sati, dok će izložbeno-prodajni sajam, također na Korzu, biti održan u petak, 03. srpnja 2015. godine od 08,00 do 20,00 sati.

  • 170
  • 10
  • 0

U petak, 03. srpnja 2015. godine na riječkom Korzu će po drugi puta biti održana sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom 100% ZAGORSKO. Svečano otvorenje manifestacije bit će u četvrtak, 02. srpnja 2015. godine s početkom u 20,00 sati.

Krapinsko-zagorska županija svoju veliku manifestaciju pod nazivom 100% ZAGORSKO, koju već tradicionalno organizira na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, po drugi puta seli u Rijeku na Korzo. 100% ZAGORSKO je manifestacija prodajno-izložbenog karaktera na kojoj će biti izlagani poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.

Turistička destinacija kulzurnme baštine

Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove. Manifestacijom 100% ZAGORSKO, izložbom poljoprivrednih proizvoda uzgojenih na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način te predstavljanjem tradicijskih obrta, seoskih gospodarstava, turističkih objekata i toplica, Krapinsko-zagorska županija promovira se kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Izvorne proizvode Zagorja predstavljati će 56 izlagača, poljoprivrednih proizvođača, obrtnika, tvrtki, toplica, agroturizama, hotela, restorana, kulturnih ustanova i udruga. Na 46 izložbenih i prodajnih štandova, najbolje i najkvalitetnije proizvode sa zagorskih polja i pitomih brežuljaka uzgojene na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način prezentirat će povrćari, voćari, pčelari, proizvođači kupinovog vina i autohtonih sorti vina, bučinog ulje. Predstavljat će se i turistička zajednica, turističko-ugostiteljski objekti te tradicijski obrti Krapinsko-zagorske županije pa će se tako naći i drvene igračke iz Laza, licitari, unikati od keramike.

Građani Rijeke, ali i turisti, imat će priliku uživati i u bogatom kulturno-zabavnom programu.

Riječani će zahvaljujući bogatim nagradama sponzora kroz nagradnu igru Koliko poznajem Zagorje imati priliku dobiti vrijedne darove; wellness i spa rekreaciju te boravak u Zagorju uz vrhunske gastronomske užitke.

Sajam se doržava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede. Organizatori sajmu su Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije. Partneri su Grad Rijeka, Muzeji Hrvatskog zagorja, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije.


Tagovi

100 zagorsko Rijeka Kvaliteta proizvoda Ministarstvo poljoprivrede Izložba proizvoda Seoska gospodarstva Poljoprivredi obrti Krapinsko-zagorska županija


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."