• Sajmovanje
  • 30.08.2021. 09:05
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

10. Agroexpo: Jubilarno izdanje sajma poljoprivrednih proizvoda i opreme u Virovitici

Uz tradicionalnu ponudu povrtlara i voćara, doznat će se i tko je osvajač Zlatne žlice za najbolji med.

Foto: Kristijan Toplak (ilustracija)
  • 222
  • 12
  • 0

Nakon jednogodišnje stanke uvjetovane pandemijom Covid-19, 25. rujna 2021. godine održat će se Agroexpo – sajam poljoprivrednih proizvoda i opreme, stoji na službenoj stranici Virovitičko-podravske županije.

Kako najavljuju, bit će to njegovo jubilarno, 10. izdanje, a uz tradicionalnu ponudu povrtlara i voćara, doznat će se i tko je osvajač Zlatne žlice za najbolji med Agroexpa.

"Iako je godina bila loša za pčelare, imali smo prijavljena 63 uzorka, za koje će senzoričko ocjenjivanje biti održano 30. kolovoza u Tehnološko inovacijskom centru u Virovitici. Ove godine imat ćemo i gastronomsku ponudu, pa će svatko pronaći nešto za sebe“, naglasio je Bojan Mijok, pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu ove županije.

Sajam će se održati kod Gradske tržnice u Virovitici na otvorenom i natkrivenom prostoru uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Organizatori su kao i do sada Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, županijski HOK POK i Turistička zajednica, a sve uz podršku udruga pčelara, te povrtlara i voćara s područja ove županije.


Tagovi

Agroexpo Sajam Zlatna žlica Virovitica Gradska tržnica Bojan Mijok


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Danas - pogačice sa čvarcima 🙃