Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam
  • 26.02.2014. 10:00

1. Sajam zdravih proizvoda i rukotvorina – Split

U trajanju od mjesec dana, početno sa 10. ožujkom 2014., Splićani će svakodnevno moći posjećivati Sajam zdravih proizvoda i rukotvorina

  • 484
  • 44
  • 0

U ponedjeljak, 10. ožujka 2014. godine s početkom u 12 sati svečano će se otvoriti prvi po redu Sajam zdravih proizvoda i rukotvorina, koji će Splićani moći posjećivati u periodu od mjesec dana. Ideja o sajmu nastala je zbog velikog interesa građana Splita za organizacijom događaja ovakvog tipa.

Prostor održavanja sajma robna je kuća Prima 3 u Splitu, koja će na I. katu, u zatvorenom i grijanom prostoru od 1.200 m2 svim izlagačima ponuditi sve uvjete za kvalitetno predstavljanje njihovih proizvoda. Naći će se tu svakojakih tradicijskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, poput sireva, meda, maslinovog ulja, svježeg voća i povrća, vina, rakija, likera, začinskog bilja, lješnjaka, badema, kao i raznih rukotvorina koje izrađuju vrijedne ruke žitelja toga kraja.

Svim izlagačima organizator će osigurati stolove dužine dva metra, a poželjno je da sami osiguraju police, prema potrebi. Izlagači imaju mogućnost pristupa električnim instalacijama, kako bi mogli postaviti svoje fiskalne blagajne. Nužno je da nastup izlagača na sajmu bude u minimalnom trajanju od sedam dana, a pruža im se mogućnost izlaganja i punih mjesec dana, koliko i sajam traje.

U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu i pozivnicu za sajam.


Dokumenti


Tagovi

Sajam Zdravi proizvodi Rukotvorine Split Med Sir Vino Prehrambeni proizvodi Začinsko bilje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]