Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječko-baranjska županija
  • 19.06.2017. 18:00

Županija potporama potiče ribolovce i fiš-majstore

Športsko ribolovna udruga "Štuka" zahvaljujući Osječko-baranjskoj županiji, ostvarila je potporu male vrijednosti iz Proračuna tešku 2.000, 00 kn.

  • 1.451
  • 159
  • 0

Skrbiti o udrugama, kao o jednima od nositelja razvoja Osječko-baranjske županije, jedan je od ciljeva kojim se želi potaknuti sudionike civilnog društva na razvoj i rast djelatnosti.

Upravo tome, svjedoči i Osječko-baranjska županija čijim se Javnim pozivima odazvala i Športsko ribolovna udruga "Štuka" smještena u Baranjskom Petrovom Selu, a koja je, zahvaljujući tome, ostvarila potporu male vrijednosti iz Proračuna Županije tešku 2.000, 00 kn.

Tim povodom, razgovarali smo s prethodnim predsjednikom Udruge, srčanim ribolovcem i fiš majstorom na Saloriju i Danima vina, turizma i cikloturizma Osječko baranjske županije, Ag Ištvanom koji nam donosi lijepe vijesti iz slatkih voda.

Županija potporama za sudjelovanje na manifestacijama obradovala ribolovce i posjetitelje

Zahvaljujući Županiji, lijepe vijesti iz slatkih voda

"Zahvalni smo Osječko-baranjskoj županiji koja nam svake godine pomaže s potporama, a poglavito onda kad je najpotrebnije. Sretni smo što nam omogućuje ulaganja u novu opremu i sudjelovanje na manifestacijama gdje smo poznati kao fiš majstori. Dobivenim sredstvima ponovili smo se s ribolovnom opremom te trenirkama i majicama koje pogoduju ugodnijem boravku na slatkim vodama i manifestacijama.

Udruga i u završnici Kupa Hrvatskog športskog ribolovnog saveza

Uz poticanje u rast i razvoj od strane Županije, prošle smo se godine s kadetima našli i na završnici Kupa Hrvatskog športskog ribolovnog saveza, dok na isti ove godine ponosno odlazimo s kadetima i juniorima. Moram priznati da je za nas to veliki uspjeh, zbog čega smo sretni i čime se ponosimo.

Babuške i deverike - blago ŠRU Štuke

U skladu navedenog, svaki naš ulov, za nas zlata vrijedi, a govoreći o ulovu, možemo se podičiti s deverikama i babuškama teškim od 800 do 1.000 g koje uglavnom završe u fišu koji nikog ne ostavlja ravnodušnim", objašnjava Ištvan.


Tagovi

Športsko ribolovna udruga “Štuka” Osječko baranjska županija Ag Ištvan Manifestacije Razvoj kontinentalnog turizma


Autorica

Roberta Kljenak

Više [+]

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]