Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obustava ribolovne aktivnosti
  • 15.01.2015. 09:40

Započinju prijave za trajnu obustavu ribolovne aktivnosti

Rok za podnošenje prijava za trajnu obustavu ribolovne aktivnosti počinje teći od 15. siječnja 2015. i traje do 02. ožujka 2015. godine.

Foto: depositphotos.com
  • 275
  • 13
  • 0

Slijedom objave natječaja za sredstva Europskog fonda za ribarstvo za mjeru 1.1. "Trajna obustava ribolovne aktivnosti", rok za podnošenje prijava počinje teći od 15. siječnja 2015. i traje do 02. ožujka 2015. godine.

Predmet potpore je naknada vlasnicima ribarskog plovila koja obuhvaća jednokratna namjenska bespovratna novčana sredstava za trajnu obustavu ribolovne aktivnosti, u skladu s nacionalnom shemom smanjenja ribolovnog napora koja je sastavni dio Plana prilagodbe ribolovnog napora. Trajna obustava ribolovne aktivnosti provodi se u segmentima gospodarskog ribolova na moru i to u:

  • ribolovu okružujućim mrežama plivaricama - srdelarama, i
  • ribolovu pridnenim povlačnim mrežama - koćama.

Trajna obustava ribolovne aktivnosti provodi se uništavanjem ili prenamjenom ribarskog plovila, a korisnici navedene mjere isključivo su vlasnici plovila. Podnošenje prijava obavlja se putem internetske aplikacije AGRONET, kako je propisano člankom 10. Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere 1.1. "Trajna obustava ribolovne aktivnosti" („Narodne novine“ br. 151/2014).

Kao preduvjet za podnošenje prijava korisnici se moraju registrirati u Evidenciji korisnika potpora u ruralnom razvoju i ribarstvu kako bi dobili korisničko ime i zaporku kojima mogu pristupiti AGRONET-u. Sve važne informacije zainteresirani ribari mogu pronaći ovdje.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Fond za ribarstvo AGRONET Ribolovna aktivnost Koća Srdele Mreže

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]