AgroKlub.com

\

Ribarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Ribarstvo » Zahtjeve za kretanje ribarskih plovila podnositi od 17. siječnja

Zahtjeve za kretanje ribarskih plovila podnositi od 17. siječnja

Uprava za ribarstvo

Zahtjeve za kretanje ribarskih plovila podnositi od 17. siječnja

Datum: 06.01.2018. 09:00

Kategorija:

Ribarstvo

Obavijest Uprave za ribarstvo Ministarstva poljoprivrede!

Uprava za ribarstvo Ministarstva poljoprivrede obavještava korisnike da je, za potrebe sudjelovanja u provedbi mjere I.9. "Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti“ okružujućom mrežom plivaricom - srdelarom za siječanj/veljaču 2018. godine, zahtjeve za odobrenje premještaja/kretanje ribarskih plovila potrebno podnositi isključivo za kretanja plovila predviđena u razdoblju od 17. siječnja 2018. godine u 00:00 sati do 15. veljače 2018. godine u 24:00 sati.

Navedeno pravilo vrijedi s obzirom da će se pravo na potporu na temelju ove mjere moći ostvariti za privremenu obustavu u navedenom razdoblju. Odnosno, kažu. obavještavaju se korisnici da tijekom lovostaja od 24. prosinca do 16. siječnja u 24:00 sata nije potrebno podnositi zahtjeve za odobrenje premještaja/kretanje ribarskih plovila.

Foto: Pixabay/dimitrisvetsikas1969

Broj pregleda članka: 187; Uspješnost članka: 11.35

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

Tagovi: Ribarstvo, Mjera I.9, Premještanje plovila

Ključne riječi članka: zahtjeve, za, kretanje, ribarskih, plovila, podnositi, od, 17, sijecnja, plovila, podnositi, godine, siječnja, ribarskih, kretanje, potrebno, razdoblju, premještaja, odobrenje, zahtjeve, mjere, kretanje ribarskih, 2018 godine, ribarskih plovila, potrebno podnositi, odobrenje premještaja, premještaja kretanje, kretanje ribarskih plovila, premještaja kretanje ribarskih, odobrenje premještaja kretanje


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!