Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 19.11.2015. 08:25

Za izgradnju i opremanje objekta za preradu ribe 9 milijuna kuna

Tvrtki Mišlov d.o.o. iz Poličnika, isplaćeno je više od 9 milijuna kuna za gradnju objekta i kupnju suvremene opreme za preradu ribe.

Foto: Mišlov d.o.o.
  • 440
  • 34
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 103 Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda zajednice.

Novi pogon za bržu preradu

Tvrtki Mišlov d.o.o. iz Poličnika, osnivači koje su Milivoj Mišlov i Marko Mišlov iz mjesta Kali na otoku Ugljanu u Zadarskoj županiji, isplaćeno je devet milijuna kuna za izgradnju i opremanje objekta za preradu ribe, rakova, mekušaca i ostalih vodenih beskralježnjaka. Tvrtka je izgradila objekt te nabavila rashladnu opremu, opremu za obradu i prijem ribe, čeoni električni viličar, ručni paletni viličar, drive-in regale, opremu za prešanje i soljenje ribe te platformske vage.

Tvrtka ima dva broda s komorama za održavanje ribe

"Dugogodišnji rad članova obitelji Mišlov na ulovu i uzgoju tuna te generacijama predaka stjecano iskustvo u ribolovu plave ribe, pridonijelo je uspješnosti tvrtke koja je među boljima u svom sektoru. Godišnji ulov sitne plave ribe kreće se do 1800 tona, pretežno srdela i inćuna, koji se većim dijelom plasiraju na domaće tržište, a ostatak u EU", ističu u tvrtki.

Mišlov d.o.o. ima dvije ribarice, opremljene za suvremeni plivaričarski ribolov sa ribolovnom i navigacijskom opremom. Ulovljenu ribu dopremaju kupcima vlastitim kamionima hladnjačama.

Foto: Mišlov d.o.o.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 103 Mišlov d.o.o. Poličnik Milivoj Mišlov Marko Mišlov Kali Ugljan Zadarska županija Prerada ribe Rakovi Mekušci Rashladna oprema Čeoni električni viličar Ručni paletni viličar Drive-in regale Oprema za pr


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!