Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zajednička ribarstvena politika
  • 05.06.2014. 14:00

U Splitu radionica o potporama u ribarstvu

Sutra, 6. lipnja 2014. će se u Splitu održati radionica o potporama u ribarstvu

Foto: freepik.com
  • 112
  • 9
  • 0

U petak, 6. lipnja 2014. godine u Hotelu Atrij u Splitu na adresi Domovinskog rata 49A, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira cjelodnevnu radionicu o reformi Zajedničke ribarstvene politike Europske unije.

Stručnjaci iz Europske komisije, Francuske, Italije, Grčke, Malte i Hrvatske informirat će sve aktere u sektoru ribarstva o načinu provedbe mjera potpora u ribarstvu u okviru sadašnjeg Europskog fonda za ribarstvo, koji će se provoditi ovu i sljedeću godinu te budućeg Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, koji će se provoditi do 2020. godine.

Na radionici će sudjelovati ribarske zadruge i prerađivači, predstavnici javne i državne uprave te predstavnici strukovnih komora i instituta. Radionica se održava pod pokroviteljstvom Europske komisije (TAIEX).

Program radionice nalazi se u prilogu članka, u PDF obliku.

Foto: freepik.com


Dokumenti


Tagovi

Split ZRP Zajednička ribarstvena politika Radionica Potpore u ribarstvu


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Većina poljoprivrednih tala, uključujući i ona najplodnija u Slavoniji, izložena su degradacijskim procesima, a ponajviše padu sadržaja humusa. Njegov prosječan sadržaj za Osječko-baranjsku županiju je 1,97 % što je više nego li dvostruko m... Više [+]