Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rekreacijski ribolov
  • 14.12.2018. 13:35

Ribolovci, započela je prodaja godišnjih dozvola za rekreacijski ribolov

Bavite se rekreacijskim ribolovom na moru? Doznajte dokad se mogu kupiti dozvole!

Foto: Pixabay/pixel2013
  • 351
  • 23
  • 0

Godišnje dozvole za rekreacijski ribolov na moru za 2019. godinu mogu se kupiti od 1. prosinca 2018. do 1. ožujka 2019. , priopćilo je Ministarstvo poljoprivrede. 

Kako navode, posebne dozvole za ribolov stajaćim parangalom, vršama za lov ribe, ostima i umjetnom rasvjetom izdaju se kroz čitavu 2019. godinu, uz prethodno kupljenu godišnju rekreacijsku dozvolu. Kroz čitavu godinu moguće je kupiti i dnevne i višednevne dozvole za rekreacijski ribolov na moru.

Godišnje rekreacijske dozvole, kao i dnevne i višednevne dozvole za rekreacijski ribolov na moru (za 1, 3 i 7 dana) te posebne dozvole, mogu se, kao i do sada, kupiti putem online trgovine, u sjedištu Uprave ribarstva Ministarstva poljoprivrede i ispostavama Uprave ribarstva ili kod ovlaštenih osoba za prodaju dozvola za rekreacijski ribolov na moru. 

"Podsjećamo kako godišnje dozvole za rekreacijski ribolov za hrvatske ratne vojne invalide i umirovljenike koji nisu navršili 65 godina života nije moguće kupiti putem online trgovine, već isključivo u sjedištu Uprave ribarstva Ministarstva poljoprivrede i ispostavama Uprave ribarstva ili kod ovlaštenih osoba za prodaju dozvola za rekreacijski ribolov na moru.

Prodaja godišnjih dozvola za rekreacijski ribolov za 2019. godinu moguća je isključivo u razdoblju od 1. prosinca 2018. do 1. ožujka 2019. godine te nije predviđena prodaja višednevnih dozvola za 180 dana koje su iznimno bile u prodaji za 2018. godinu", zaključuje se u priopćenju. 

Detaljne informacije dostupne su ovdje


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Rekreacijski ribolov Dozvole Morski ribolov


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]