Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera I.9.
  • 23.04.2020. 15:40

Ribari, otvoreno je savjetovanje za mjeru I.9.

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje na temu: Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.9. Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti okružujućim mrežama plivaricama srdelarama za svibanj 2020. godine.

Foto: JumpStory
  • 446
  • 25
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje na temu: Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.9. Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti okružujućim mrežama plivaricama srdelarama za svibanj 2020. godine.

Kako navode, ovim se Pravilnikom utvrđuju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore u okviru mjere I.9. Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti u okviru prioriteta Europske unije, Poticanje okolišno održivog, resursno učinkovitog, inovativnog, konkurentnog i na znanju utemeljenog ribarstva, u sklopu provedbe Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020.

Sve informacije o savjetovanju možete pronaći ovdje.

Privremena obustava u smislu ovoga Pravilnika je obustava u trajanju od trideset dana, a provodit će se u razdoblju od 1. svibnja 2020. godine u 00:00 sati do 30. svibnja 2020. godine u 24:00 sati na području cijelog ribolovnog mora Republike Hrvatske.

Sredstva javne potpore iz stavka 1. ovoga članka iznose ukupno 3.000.000,00 eura (u protuvrijednosti u kunama), od čega:

  • 1.500.000,00 eura (u protuvrijednosti u kunama) – proračun Europske unije i
  • 1.500.000,00 eura (u protuvrijednosti u kunama) – državni proračun Republike Hrvatske.

Potpora se dodjeljuje po ribarskom plovilu odnosno po članu posade.

Savjetovanje je otvoreno do: 27.4.2020.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Mjera I.9. Ministarstvo poljoprivrede Savjetovanje Ribarstvo Prestanak ribolova


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]