Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akvakultura
  • 21.01.2014. 08:45

Radionica o strateškom planu razvoja akvakulture

U Zadru će se 21. i 22. siječnja održati radionice "Nacionalni strateški plan razvoja akvakulture za razdoblje 2014.-2020."

Foto: depositphotos, Stefanel
  • 427
  • 30
  • 0

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Uprave ribarstva i TAIEX-a (Technical Assistance and Information Exchange, European Commission) danas i sutra, 20. i 21. siječnja održat će se radionica "Nacionalni strateški plan razvoja akvakulture za razdoblje 2014.-2020."

Radionica će se održati u Zadru na adresi Majstora Radovana 7, Club Funimation Borik. Raspravljat će se o nacrtu strateških ciljeva i prioriteta razvoja akvakulture koje je izradila Radna skupina imenovana od strane Ministarstva poljoprivrede, zadužena za izradu nacrta ove Strategije.

Na radionici će sudjelovati predstavnici uzgajivača, državne i lokalne administracije, nevladinih udruga i znanosti sa ciljem sveobuhvatne rasprave svih sudionika u akvakulturi i stvaranja potrebnog okvira za izradu realne i provedive Strategije razvoja ove djelatnosti. Radionici će prisustvovati i španjolski stručnjaci koji će prezentirati svoja iskustva na izradi ovog dokumenta.

Foto: depositphotos, Stefanel


Tagovi

Radionica Akvakultura Zadar Ribarstvo Nacionalni strateški plan

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]