Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pravilnik o ribarstvu
  • 19.08.2014. 11:55

Pravilnik vezan za sufinanciranje iz EU fondova

Objavljen je prvi Pravilnik u sklopu Operativnog programa za ribarstvo za programsko razdoblje 2007. - 2013. godina, namijenjen ribarskom sektoru, u ovome slučaju sektoru akvakulture

Foto: freedigitalphotos.net
  • 225
  • 14
  • 0

U Narodnim novinama broj 99/2014 od 13. kolovoza 2014. godine, objavljen je Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere 2.1. "Proizvodne investicije u akvakulturi".

Ovo je prvi Pravilnik u sklopu Operativnog programa za ribarstvo za programsko razdoblje 2007. - 2013. godina, namijenjen ribarskom sektoru, u ovome slučaju sektoru akvakulture, a i prvi Pravilnik u ribarstvu kojim se omogućuje sufinanciranje iz fondova EU. Ukupna financijska alokacija za provođenje ove mjere iznosi 5.010.000 eura od čega je udio EU u okviru Europskog fonda za ribarstvo 3.757.500,00 eura, dok je ostali dio iz državnog proračuna RH.

Pravilnik obuhvaća niz proizvodnih ulaganja u postojeća uzgajališta, ali i popratne infrastrukturne kapacitete nužne za djelatnost akvakulture kao što su skladišta, objekti za maloprodaju, vodne građevine, plovila, specijalizirana vozila i ostalo. Udio sufinanciranja, predviđen ovim Pravilnikom kao i Uredbama EU u ovome području, iznosi 60%, dok je najviši iznos po korisniku 1.000.000 eura.

Prvi Natječaj za provedbu ovoga Pravilnika objavljen je 18. kolovoza i biti će otvoren do 3. studenoga ove godine. Također, radi upoznavanja korisnika sa odredbama Pravilnika i Natječaja i samom sveobuhvatnom procedurom, u četvrtak 21. kolovoza u Zagrebu će se održati informativno-edukativna radionica. Daljnje radionice će se održavati sukladno potrebama samih korisnika.

Pravilnik možete preuzeti ovdje.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Pravilnik Proizvodne investicije u akvakulturi Operativni program za ribarstvo Sufinanciranje EU fondovi Financijska alokacija Potpora Europski fond za ribarstvo Infrastrukturni kapaciteti Natječaj Informativno-edukativna radionica Odredbe Vod

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.