• Otvorenje ribarnice
  • 04.09.2015. 19:25

PP Orahovica otvorila ribarnicu u Osijeku!

Do kraja godine u planu je otvorenje još pet ribarnica, i to u Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Čepinu i Požegi, a u planu je i daljnje širenje tržišta.

Foto: depositphotos.com
  • 1.215
  • 46
  • 0

Otvorenjem ribarnice PP Orahovica u Osijeku u Donjem gradu, ta slavonska tvrtka proširila je tržište.

Prema riječima Dalibora Pleše, voditelja prodaje PP-a Orahovica, do kraja godine u planu je otvorenje još pet ribarnica, i to u Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Čepinu i Požegi, a u planu je i daljnje širenje tržišta, kako piše Glas Slavonije.

Sva riba dolazi iz vlastitih ribnjaka

Uz razne vrste ribe, u ribarnicama PP-a Orahovica, u ponudi je čips od amura, tolstolobika, soma i šarana. Poduzeće nudi i deveriku, smuđa, kečigu, mrenu, baina, babušku, kao i morsku skušu, inćune, srdele, lokarde, hobotnice, brancin i oradu i to prilagođenu financijskim mogućnostima kupaca u Slavoniji.

Uskoro kreće distribucija i prodaja ribe u susjednoj Bosni i Hercegovini. Imaju ribnjak u Lipovljanima, ali i ribarnicu u Kutini. PP Orahovica plasira živu i prerađenu ribu u gotovo sve zemlje Europske unije, te zemlje regije, Srbiju, kao i diljem Hrvatske. Sva riba dolazi iz vlastitih ribnjaka koji se nalaze u Grudnjaku, Donjem Miholjcu, na Baranjskim ribnjacima, Lipovljanima te ribnjacima Jasinje.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

PP Orahovica Tržište Čips Amur Tolstolobik Som Šaran Distribucija Prodaja ribe Osijek Donji grad Ribarnica


Autorica

Ivana Nađ

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Selo malo; pitomo, slavonsko :)