Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Povrat trošarine
  • 10.01.2017. 09:03

Povrat trošarine ribarima za bezolovni benzin

Ribari - ne propustite ostvariti pravo na povrat trošarine za bezolovni benzin!

Foto: pixabay.com, htgdu
  • 1.232
  • 143
  • 0

S početkom kalendarske godine iznova se pokreće ciklus prijave u Registar korisnika prava na povrat plaćene trošarine na bezolovni motorni benzin koji se koristi u ribolovu temeljem Pravilnika o primjeni Zakona o trošarinama, što se odnosi na plinsko ulje obojano plavom bojom za namjene u poljoprivredi, ribolovu, ribogojstvu, akvakulturi, te na povrat plaćene trošarine na bezolovni motorni benzin za namjene u ribolovu ("Narodne novine" br. 02/2016 i 118/2016).

Podsjećamo stoga na obvezu dostave Zahtjeva za određivanje kvote za bezolovni benzin prema nadležnoj Područnoj jedinici Uprave ribarstva Ministarstvo poljoprivrede temeljem kojeg će se izdati Rješenje o utvrđivanju kvote vlasniku plovila koje udovoljava uvjetima propisanim Pravilnikom.

Rješenja o utvrđivanju kvote se izdaju do 28. veljače 2017. godine te stoga apeliramo na korisnike da svoje Zahtjeve podnesu što prije. Zahtjevu se prilaže 70 kn državnih biljega ili dokaz o uplati upravne pristojbe u tom iznosu, a obrazac Zahtjeva možete naći ovdje ili u prilogu ispod teksta!

Foto: pixabay.com, htgdu


Dokumenti


Tagovi

Trošarina Benzin Ribari


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić