Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uprava ribarstva
  • 26.08.2018. 09:00

Ovlaštenici povlastica za gospodarski ribolov na moru preuzmite nove knjige očevidnika!

Ne zaboravite preuzeti nove knjige očevidnika i izvješća o ulovu!

Foto: Bigstockphoto/kruwt
  • 330
  • 16
  • 0

Uprava ribarstva Ministarstva poljoprivrede poziva sve ovlaštenike povlastice za gospodarski ribolov na moru i mali obalni ribolov da tijekom kolovoza i rujna preuzmu nove knjige očevidnika i izvješća o ulovu u Područnoj jedinici/Ispostavi Uprave ribarstva Ministarstva poljoprivrede koja im je izdala povlasticu za obavljanje gospodarskog ribolova na moru, odnosno povlasticu za mali obalni ribolov.

"Pravilnik o obliku, sadržaju i načinu vođenja i dostave podataka o ulovu u gospodarskom ribolovu na moru (Narodne novine, br. 38/18, 48/18 – ispravak i 64/18) propisuje oblik, sadržaj i način vođenja očevidnika o gospodarskom ribolovu na moru i iskrcajne/prekrcajne deklaracije te izvješća o ulovu koje moraju voditi pravne i fizičke osobe koje obavljaju gospodarski ribolov na moru te fizičke osobe koje obavljaju mali obalni ribolov, kao i način dostavljanja ispunjenih očevidnika i izvješća.

Sukladno navedenom Pravilniku ovlaštenici povlastice za gospodarski ribolov na moru, odnosno povlastice za mali obalni ribolov, obvezni su od 1. listopada 2018. godine podatke o ribolovnom naporu, ulovu i iskrcaju voditi na novim obrascima očevidnika, odnosno izvješća, te ih dostavljati Ministarstvu poljoprivrede na propisani način", stoji u pozivu.

Stari obrasci nakon 30. rujna 2018. više neće biti važeći.


Tagovi

Knjige očevidnika Gospodarski ribolov na moru Uprava ribarstva


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?