Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uprava ribarstva
  • 17.05.2018. 16:30

Objavljen je natječaj za dodjelu kvote za lov trofejnih primjeraka tune u 2018. godini

Uprava ribarstva objavila je javni natječaj za dodjelu Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) dodijeljene rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka u 2018. godini.

Foto: Wikipedija
  • 236
  • 13
  • 0

Uprava ribarstva Ministarstva poljoprivrede objavila je natječaj za dodjelu kvote za lov trofejnih primjeraka tune u 2018. godini. Kako navode, u Narodnim novinama br. 43/2018 od 11. svibnja 2018. godine objavljen je Javni natječaj za dodjelu Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) dodijeljene rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka u 2018. godini.

"Predmet natječaja je dodjela Državne kvote za ulov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) (u daljnjem tekstu: tuna) u 2018. godini dodijeljene rekreacijskom ribolovu za ulov trofejnih primjeraka u ukupnoj količini od 8.000 kilograma tijekom ribolovne sezone za rekreacijski ribolov tune, na temelju članka 4. stavka 3. Pravilnika o ribolovnim mogućnostima i kriterijima raspodjele Državne kvote i Trajne individualne kvote u 2018. godini za ribolov plavoperajne tune (Thunnus thynnus) (Narodne novine br. 8/18.).

Ukupna Državna kvota za ulov tune u rekreacijskom ribolovu raspodijeljena je na 16 (šesnaest) jednakih dijelova u pojedinačnoj količini od 500 kilograma.
Uvjete kojima podnositelji zahtjeva trebaju udovoljavati, način podnošenja ponuda, kriteriji za rangiranje ponuda te uvjeti za sklapanje Ugovora sastavni su dio Javnog natječaja
", stoji u objavi Uprave ribarstva. 

Rok za podnošenje zahtjeva je 21. svibnja 2018. godine. Obrazac natječaja možete preuzeti ovdje.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Uprava ribarstva Tuna Javni natječaj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]