Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akvakultura
  • 24.09.2015. 08:15

Nove isplate iz Europskog fonda za ribarstvo

Europski fond za pomorstvo i ribarstvo osigurava sredstva ribarskoj industriji i priobalnim zajednicama s ciljem njihove prilagodbe promijenjenim uvjetima u sektoru i postizanja gospodarske i ekološke održivosti.

Foto: pixabay.com
  • 140
  • 9
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je nove isplate iz Europskog fonda za ribarstvo i to za 28 korisnika u iznosu od 2 milijuna 143 tisuće kuna za mjeru 1.2. Privremena obustave ribolovne aktivnosti odnosno lovostaj. Do sada je za tu mjeru isplaćeno više od sedam milijuna kuna. Isplate će se nastaviti sukladno pristiglim zahtjevima.

Za mjeru 2.1. Proizvodne investicije u akvakulturi obavljena je prva isplata i to tvrtki Martinović-fish d.o.o. , osnivača Josipa Vidovića iz Splita i Željka Martinovića iz Zadra, temeljem odluke o dodjeli sredstava u ukupnom iznosu od 994 tisuće kuna.

Foto: pixabay.com


Tagovi

Agencija za plaćanja Ribarstvo Lovostaj Mjera 1.2. Mjera 2.1. Akvakultura Martinović-fish d.o.o. Zadar Josip Vidović Split Željko Martinović


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]