AgroKlub.com

\

Ribarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Ribarstvo » Javnost o trajnom prestanku ribolovnih aktivnosti

Javnost o trajnom prestanku ribolovnih aktivnosti

Javno savjetovanje

Javnost o trajnom prestanku ribolovnih aktivnosti

Datum: 29.08.2017. 13:30 |

Kategorija:

Ribarstvo, Financiranje

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo javno savjetovanje. Komentirajte!

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Tema savjetovanja je: Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.10. "Trajni prestanak ribolovnih aktivnosti" za 2017. godinu

Opis savjetovanja: Pravilnikom se definiraju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore u okviru provedbe mjere I.10. "Trajni prestanak ribolovnih aktivnosti" u okviru Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020., a koja podrazumijeva dodjelu naknade vlasnicima ribarskih plovila za trajno povlačenje iz ribolova i to uništavanjem plovila, prenamjenom plovila u drugu djelatnost izvan gospodarskog ribolova na moru ili prenamjenom u svrhu očuvanja pomorske baštine u slučaju tradicionalnih drvenih plovila.

Uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore se utvrđuju u skladu sa Uredbom (EU) br. 508/2014 Europskog parlamenta i Vijeća od 15. svibnja 2014. o Europskom fondu za pomorstvo i ribarstvo. Savjetovanje je otvoreno do: 6. rujna 2017.

Foto: Pixabay/2204574

Broj pregleda članka: 300; Uspješnost članka: 20.5

Tagovi: Ribolov, Ministarstvo poljoprivrede, Javno savjetovanje

Ključne riječi članka: javnost, o, trajnom, prestanku, ribolovnih, aktivnosti, plovila, okviru, potpore, dodjele, aktivnosti, savjetovanje, ribolovnih, dodjele potpore, ribolovnih aktivnosti, način dodjele potpore, prestanak ribolovnih aktivnosti, trajni prestanak ribolovnih


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!


Slike Javnost o trajnom prestanku ribolovnih aktivnosti