• Javno savjetovanje
  • 29.08.2017. 13:30

Javnost o trajnom prestanku ribolovnih aktivnosti

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo javno savjetovanje. Komentirajte!

Foto: Pixabay/
  • 300
  • 21
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Tema savjetovanja je: Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.10. "Trajni prestanak ribolovnih aktivnosti" za 2017. godinu

Opis savjetovanja: Pravilnikom se definiraju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore u okviru provedbe mjere I.10. "Trajni prestanak ribolovnih aktivnosti" u okviru Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020., a koja podrazumijeva dodjelu naknade vlasnicima ribarskih plovila za trajno povlačenje iz ribolova i to uništavanjem plovila, prenamjenom plovila u drugu djelatnost izvan gospodarskog ribolova na moru ili prenamjenom u svrhu očuvanja pomorske baštine u slučaju tradicionalnih drvenih plovila.

Uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore se utvrđuju u skladu sa Uredbom (EU) br. 508/2014 Europskog parlamenta i Vijeća od 15. svibnja 2014. o Europskom fondu za pomorstvo i ribarstvo. Savjetovanje je otvoreno do: 6. rujna 2017.

Foto: Pixabay/2204574


Fotoprilog


Tagovi

Javno savjetovanje Ministarstvo poljoprivrede Ribolov


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi