• Javno savjetovanje
  • 03.11.2017. 19:30

Javnost o registru povlastica za gospodarski ribolov na moru

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo javno savjetovanje!

Foto: Pixabayy/tania_monti
  • 377
  • 18
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o povlastici za obavljanje gospodarskog ribolova na moru i registru povlastica

Prijedlog Pravilnika sadrži: - uvjete i postupak za izdavanje povlastice za obavljanje gospodarskog ribolova na moru- izgled i sadržaj obrasca povlastice, - uvjete pod kojima je moguće prenositi prava iz jedne povlastice na drugu povlasticu, - uvjete pod kojima je moguće prenijeti povlasticu u cijelosti s jednog vlasnika plovila na drugog vlasnika plovila odnosno s jednog plovila na drugo plovilo, - sadržaj i način vođenja Registra povlastica, - način vođenja i sadržaj Upisnika pohranjenih povlastica, - uvjeti za produženje roka pohrane povlastice.

Savjetovanje je otvoreno do: 12.11.2017.

Foto: Pixabayy/tania_monti


Tagovi

Javno savjetovanje Ministarstvo poljoprivrede Gospodarski ribolov Povlastice Pravilnik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

...Za mene moj vrt znači kvalitetno provedeno vrijeme, a vrtlarstvo je uvijek bila umjetnost. Prilož... Pročitaj cijelu bilješku »