• Javno savjetovanje
  • 15.12.2017. 15:00

Javnost o potporama u okviru mjere IV.1.

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo javno savjetovanje!

Foto: Pixabay/FotoArt-Treu
  • 295
  • 15
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Tema savjetovanja je: Savjetovanje s javnošću za Prijedlog pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere IV.1. "Planovi proizvodnje i stavljanja na tržište#"

Ovaj Pravilnik se donosi na temelju članka 55. stavka 6. Zakona o morskom ribarstvu ("Narodne novine", broj 62/2017), a istim se definiraju uvjeti, kriteriji i način dodjele potpore za izradu i provedbu planova proizvodnje i stavljanja na tržište u okviru provedbe mjere IV.1. "Planovi proizvodnje i stavljanja na tržište" u okviru provedbe Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020.

Isti podrazumijeva dodjelu potpore za sufinanciranje troškova vezanih uz pripremu i provedbu godišnjih planova proizvodnje i stavljanja na tržište, odobrenih od strane Ministarstva poljoprivrede prema posebnim propisima, a dodjeljuje se organizacijama proizvođača ili udruženjima organizacija proizvođača priznatim od strane Ministarstva poljoprivrede u skladu sa Uredbom (EU) br. 1379/2013 o zajedničkom uređenju tržišta proizvodima ribarstva i akvakulture te Pravilnikom o organizacijama proizvođača u ribarstvu i akvakulturi i međustrukovnim organizacijama ("Narodne novine", broj 46/2015)

Savjetovanje je otvoreno do: 29.12.2017.

Foto: Pixabay/FotoArt-Treu


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja


Tagovi

E-savjetovanje Zakon o morskom ribarstvu Mjera IV.1.


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi