Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Som kapitalac
  • 21.04.2018. 10:30

Izvukao soma teškog 77 kg!

Mladi ribolovac je na rijeci Bosni, na mjestu gdje joj je najveća dubina, već drugi put izvukao soma. Ovoga puta teškog 77 kg i dugog 2.28 m.

Foto: Facebook/Mustafa Ogrić  
  • 861
  • 79
  • 0

Soma kapitalca, teškog 77 kilograma i dugačkog 2.28 metra izvukao je Mustafa Ogrić iz Kraševa, na rijeci Bosni u Mravićima u susjednoj Bosni. Kako je napisao na svom Facebook profilu, petak trinaesti za njega je bio sretan. Ipak, sretan nije bio za baksuznog soma u čijem su mu izvlačenju pomogli prijatelji Damir Dubravac i Nihad Mehinović. 

Nije mu ovo prvi takav ulov pa da možemo reći da mu se tek posrećilo. Ovaj je mladi ribolovac prošle godine, početkom travnja, također na rijeci Bosni, u Mravićima ulovio soma teškog 48 kilograma. 

Rijeka Bosna na tom dijelu ima najveću dubinu u svom cijelom toku, čak više od 20 metara i skriva sigurno još ovakvih kapitalaca.

Ozbiljan ulov, ozbiljan ribolovac 

Uskoro kreće i lovostaj (prema nekim informacijama od 31.04. do 15.06., odnosno od 31.05. do 15.06.), no, smatra se da som najbolje grize u srpnju i kolovozu pa bi kapitalaca na Bosni ove godine još moglo biti.


Tagovi

Som Kapitalac Lovostaj Rijeka Bosna Dubina Bosne Mustafa Ogrić Trofej


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.