Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gospodarski ribolov
  • 06.08.2021. 13:30

Izmjene Pravilnika o obavljanju gospodarskog ribolova na moru mrežama potegačama

Otvoreno je novo javno savjetovanje.

Foto: Leticija Hrenković (ilustracija)
  • 1.479
  • 626
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede u javno je savjetovanje pustilo i Prijedlog pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o obavljanju gospodarskog ribolova na moru obalnim mrežama potegačama. 

Kako pojašnjavaju, prijedlogom se omogućuje pokretanje novog autorizacijskog ciklusa za obalne mreže potegače koji će trajati do 27. listopada 2023. s dodatnim prostornim i vremenskim ograničenjima tijekom tog razdoblja.

Između ostalog, Pravilnik navodi da je ribolov potegačom velikog oka zabranjen od 1. listopada 2021. g. do 27. listopada 2023. godine.

Cijelo savjetovanje pronađite ovdje

Savjetovanje je otvoreno do: 18. kolovoza 2021.

 


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Pravilnik Javno savjetovanje Potegače Ribolov


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]