Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uprava za ribarstvo
  • 05.01.2018. 16:30

Dozvolu za rekreacijski ribolov na moru zatražite online

Dozvolu sada možete kupiti putem online trgovine.

Foto: Pixabay/ducken
  • 2.650
  • 97
  • 0

Uprava za ribarstvo Ministarstva poljoprivrede sve postojeće i buduće korisnike obavještavaju da je sada moguće kupiti dozvolu za rekreacijski ribolov na moru putem online trgovine. U nekoliko klikova sami možete izabrati dozvolu koju želite kupiti, a ispunjavanjem osobnih podataka i prihvaćanjem izjave na kraju obrasca završavate proces kupovine.

Nakon uspješno ostvarenje kupnje, potvrda o istoj se isporučuje na pruženu e-mail adresu te samim time postajete vlasnikom ili vlasnicom dozvole. Sve vrste godišnjih dozvola za rekreacijski ribolov na moru mogu se isključivo kupiti u sjedištu Uprave ribarstva Ministrstva poljoprivrede i ispostavama Uprave Ribarstva ili kod ovlaštenih osoba za prodaju dozvola za rekreacijski ribolov na moru.

Kako do dozvole online, pogledajte ovdje.

Foto: Pixabay/ducken99


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Rekreacijski ribolov More Dozvole


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).