Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ulov pastrve
  • 06.03.2018. 16:30

Anto Blizanac ulovio trofej života

Ribolovac Anto Blizanac iz Jajca, član SRO "Zlatovčica" Jajce ulovio je na Malom Plivskom jezeru pastrvu težine 6,6 kg i dužine čak 80 cm.

  • 510
  • 46
  • 0

Trofej života ulovio je ribolovac Anto Blizanac iz Jajca u susjednoj BiH. Naime, kako su se pohvalili iz Sportskog ribolovnog udruženja "Zlatovčica" Jajce, jučer je krenula nova ribolovna sezona na rijekama i jezerima kojima gospodare. Otvorili su je tradicionalnim druženjem na obalama Velikog Plivskog jezera. 

Bez obzira na hladno vrijeme, bila je to prilika da se nakon zimske pauze ribolovci okupe na jednom mjestu, razmjene iskustva, ali novitete u svjetu ribolovstva. 

Ako se po jutru dan poznaje, onda će ova sezona biti i više nego dobra. Naime, ribolovac Anto Blizanac iz Jajca, član SRO "Zlatovčica" Jajce ulovio je na Malom Plivskom jezeru pastrvu težine 6,6 kg i dužine čak 80 cm. 

Radi se o trofeju koji se, kako kažu na Facebook stranici udruženja "Zlatovčica", ulovi jednom u životu. Osim toga, radi se o jednom od najvećih ulova pastrve na plivskim jezerima ikada. 

Foto: Facebook/SRU "Zlatovčica" Jajce


Tagovi

SRO Zlatovčica Jajce Anto Blizanac Pastrva Veliko Plivsko jezero


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.