Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Srdele na dar
  • 14.12.2016. 09:00

Anonimni ribar darovao srdele najsiromašnijima

Nepoznati ribar darovao stotine kilograma svježe srdele siromašnim građanima!

Foto: bigstockphoto.com, vikakurylo
  • 1.334
  • 163
  • 0

U Facebook grupi "Kupi prodaj Dalmacija" nedavna objava jednog ribara izazvala je stotine pozitivnih komentara i tisuće lajkova. Kako i ne bi, kada je ribar ponudio više stotina kilograma svježe ulovljene srdele ljudima slabijeg imovinskog stanja, piše DalmacijaNews.

Iako je objavu napravio Joško Rendić, tvrdi da je on samo vozač i da ulov nije njegov. "Vozim svježu ribu od broda do tvornice", napisao je Rendić u komentaru.

Objava od 8. prosinca, glasi: "Poklanjam srdele izvađene sad iz mora isključivo obiteljima i pojedincima slabijeg imovinskog stanja. U obzir dolaze i razne udruge za djecu i siromašne." U objavi je naveden i broj mobitela poštenog ribara pa nema sumnje da je donirana riba brzo našla put do cilja.

Izdvajamo i jedan komentar hvale.

"To je pravi čovik koji to ne radi zbog publike već po duši. Pretpostavljam tko je, ali poštivat ću njegovu privatnost, a vama Joško naklon do poda za trud i samoprijegor kojeg ste uložili za pomoć sirotinji. Šta reći, osim da ste veliki ljudi."

Foto: bigstockphoto.com, vikakurylo


Tagovi

Srdele Ribari


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]