Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ribarske investicije
  • 04.04.2016. 17:30

7,6 milijuna kuna za investicije u akvakulturi

Investicija Cromarisa iz Zadra će pozitivno utjecati na dobru proizvođačku i higijensku praksu te usmjeriti proizvodnju prema vrhunskoj kvaliteti ribljih proizvoda pritom vodeći računa o utjecaju na okoliš.

  • 183
  • 8
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi dodijeljenih sredstava iz Europskog fonda za ribarstvo, za završeno ulaganje u sklopu mjere 2.1. Proizvodne investicije u akvakulturi.

Korisniku "CROMARIS d.d." iz Zadra isplaćeno je 7.661.500,00 kuna za ulaganje u opremanje i rekonstrukciju uzgajališta.

Investicija će pozitivno utjecati na dobru proizvođačku i higijensku praksu te usmjeriti proizvodnju prema vrhunskoj kvaliteti ribljih proizvoda pritom vodeći računa o utjecaju na okoliš.

U sklopu mjere 2.1 "Proizvodne investicije u akvakulturi" za završene projekte Agencija za plaćanja do sada je isplatila ukupno 25.019.806,86 kuna.


Tagovi

Agencija za plaćanja Europski fond Cromaris Uzgajalište Riblji proizvod


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]