Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 30.12.2014. 14:10

7 mil. kuna za razvoj udruženja u ribarstvu

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je 7.102.843,95 kuna namjenskih i bespovratnih novčanih sredstava u cilju sufinanciranja djelovanja i razvoja udruženja u ribarstvu.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 264
  • 13
  • 0

Sukladno Pravilniku o dodjeli potpore udruženjima u ribarstvu u 2014. godini (Narodne novine 123/14), kojeg je donijelo i kojega provodi Ministarstvo poljoprivrede, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je 7.102.843,95 kuna namjenskih i bespovratnih novčanih sredstava u cilju sufinanciranja djelovanja i razvoja udruženja u ribarstvu.

Ova potpora se dodjeljuje za izgradnju i rekonstrukciju objekata, kupnju opreme ili specijaliziranih vozila, marketinške aktivnosti, certificiranje ribolova u segmentu ulova male plave ribe te plaće upravitelja i djelatnika zaposlenih u ribarskim zadrugama. Ovo je vrsta državne potpore koju je Hrvatska zadržala od ulaska u Europsku uniju, a provodi se sukladno Ugovoru o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

APPRRR Državne potpore Bespovratna novčana sredstva Udruženja u ribarstvu Certificiranje ribolova Plava riba Ribarske zadruge Ministarstvo poljoprivrede

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije