Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KWS
  • 15.11.2018. 10:30

Zajedno s Vama do najboljih rezultata!

Nakon uspješne žetve kukuruza, KWS predstavlja novo izdanje kataloga kukuruza, suncokreta i sirka za sezonu 2019., gdje proizvođači mogu više saznati o novitetima za predstojeću sezonu, proizvodnim rezultatima svih hibrida kao i samome zadovoljstvu i iskustvu KWS proizvođača!

Foto: KWS
  • 201
  • 9
  • 0

Završila je još jedna proizvodna godina kukuruza, vrijeme je kada se zbrajaju svi rezultati i mjeri zadovoljstvo proizvođača. S obzirom na proizvodnu godinu, rezultati u proizvodnji su uglavnom bili visoki s niskim vlagama, a naravno niti zadovoljstvo proizvođača nije bilo na ništa manjem nivou.

U istom tonu zadovoljstvo rezultatima žetve prenose i iz tvrtke KWS, koji su cjelokupnu proizvodnu godinu zaključili i predstavili u novom izdanju kataloga kukuruza, suncokreta i sirka za sezonu 2019., gdje proizvođači mogu više saznati o novitetima za predstojeću sezonu, proizvodnim rezultatima svih hibrida kao i samome zadovoljstvu i iskustvu KWS proizvođača. 

CLIMACONTROL³ - siguran partner u sušnim i stresnim godinama

Budući da su zahtjevi i potrebe KWS proizvođača za njih od izuzetne važnosti, nastoje ih pratiti te intenzivnim radom na oplemenjivanju i selekciji KWS hibrida iz godine u godinu poboljšavaju performanse istih što proizvođači mogu primijetiti i u vlastitoj proizvodnji.

Isto tako uspješno prate i trendove klimatskih promjena koji se manifestiraju prije svega u vidu suše, stresova, manjka i vrlo neravnomjernoga rasporeda oborina, na što su, svjedoci smo, uspješno odgovorili grupom hibrida CLIMACONTROL³ - koji su, kako kažu: "Siguran partner u sušnim i stresnim godinama u proizvodnji!".

vf
Novi hibrid KABRINIAS 

U predstojećoj sezoni na tržište stavljaju dva nova hibrida kukuruza KABRINIAS i KOLLEGAS, a u budućnosti možemo očekivati hibride KWS SMARAGD, KWS KASHMIR i KWS ORLANDO koji su predstavljeni ove godine na danima polja u Brckovljanima kao "hibridi budućnosti". Ovi obećavajući hibridi su odgovor proizvođačima koji prvenstveno traže one maksimalne prinose zrna u proizvodnji kukuruza u što ćemo se moći uvjeriti i u nadolazećim rezultatima iz pokusne proizvodnje.

vdc
U predstojećoj sezoni na tržište dolazi i hibrid KOLLEGAS

S novom grupom hibrida, čiji predvodnici u ovoj sezoni su hibridi Kabrinias i Kollegas, ne sumnjaju u uspjehe svojih proizvođača u budućnosti. Za više informacija obratite se tvrtki KWS na jedan od niže navedenih kontakata.


Povezane biljne vrste

Kukuruz

Kukuruz

Sinonim: kuruza, koruza | Engleski naziv: Grain maize | Latinski naziv: Zea mays L.

Kukuruz je jednogodišnja biljka jarog tipa razvića, a njegova dužina vegetacije od nicanja do pune zriobe ovisi od osobine sorte, odnosno hibrida, s jedne strane, i uvjeta uzgoja,... Više [+]

Suncokret

Suncokret

Sinonim: Cvijet sunca, trava sunca | Engleski naziv: Sunflower | Latinski naziv: Helianthus annuus L.

Suncokret potječe iz Amerike (Meksiko, Peru). Najprije je uzgajan kao ukrasna biljka, sjeme je korišteno za prehranu ptica, a ljudi su jeli jezgru iz sjemena. 1840. godine je prvi... Više [+]

Tagovi

KWS Katalog 2019 Kukuruz Hibridi Suncokret Sirak CLIMACONTROL³ Novi hibridi KABRINIAS KOLLEGAS


Partner

KWS Sjeme d.o.o.

Vukovarska 31, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 628 628, e-mail: info@kws.hr web: http://www.kws.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Znate li u kojem bh. kraju su od "sirotinjskog jela" napravili gastronomski specijalitet? Nazivaju ga i Bogom danim za koze. Odakle god došli možete jesti "U matere". Uskoro reportaža #12bisera 🥬🥗🤗