Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 10.11.2015. 17:40

Za poljoprivrednu opremu 890 tisuća kuna

Željku Broniću iz Retkovaca isplaćen je IPARD novac za kupnju traktora, okretnoga pluga, prskalice i drugih strojeva.

  • 898
  • 136
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obrtu za poljoprivredu, prijevoz i trgovinu, Bronić, vlasnika Željka Bronića iz Retkovaca u Vukovarsko-srijemskoj županiji isplaćeno je 890.536,74 kuna za ulaganje u novu poljoprivrednu opremu i mehanizaciju. IPARD sredstvima nabavljeni su cestovna mosna vaga, traktor, teleskopski utovarivač, okretni plug, kratka tanjurača, rasipač, traktorska prskalica te adapter za kukuruz.

Obrt Bronić bavi se uzgojem žitarica i povrća, a navedenim ulaganjem moderniziralo se poslovanje i unaprijedila proizvodnja.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Obrt Bronić Bronić Željko Retkovci Vukovarsko-srijemska županija Mehanizacija Mosna vaga Teleskopski utovarivač Okretni plug


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]