Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 11.05.2015. 11:55

Za poljoprivrednu mehanizaciju 976 tisuća kuna

Tvrtka posjeduje površine od oko 900 hektara, pa je za uspješnu proizvodnju žitarica i uljarica adekvatna poljoprivredna mehanizacija jedan od osnovnih preduvjeta produktivnosti.

  • 533
  • 79
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva.

Tvrtki Anagalis d.o.o. iz Podgorača u Osječko-baranjskoj županiji isplaćeno je 976.672,50 kn za kupnju novoga traktora, prikolice, sijačice, sjetvospremača, adaptera za kukuruz, pluga, rasipača umjetnog gnojiva, prednjeg utovarivača i kultivatora. Tvrtka posjeduje površine od oko 900 hektara, pa je za uspješnu proizvodnju žitarica i uljarica adekvatna poljoprivredna mehanizacija jedan od osnovnih preduvjeta produktivnosti. IPARD sredstvima osuvremenila se tehnologija proizvodnje, povećala produktivnost i osigurala bolja kvaliteta.


Tagovi

Agencija za plaćanja Mjera 101 Analagis d.o.o. Podgorač Osječko-baranjska županija Traktor Sijačica Sjetvospremač Adapter Plug Rasipač Utovarivač Kultivator Žitarice Uljarice IPARD


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Imati svoje silose u vremenima kada cijene žitarica osciliraju iz dana u dan, važnije je nego ikada. Mladi baranjski poljoprivrednik, Alen Beno, ima dva silosa, sušaru i pročistač. Ne samo da nam je opisao sve u detalje nego nas je i proveo... Više [+]