Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 16.06.2015. 12:20

Za poljoprivrednu mehanizaciju 480 tisuća kn

Obrt za poljoprivrednu proizvodnju Brkanić ovogodišnje poljoprivredne radove obavlja pomoću nove mehanizacije i opreme, kupljene zahvaljujući IPARD sredstvima.

  • 581
  • 80
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva.

Obrtu Brkanić poljoprivredna proizvodnja, vlasnika Zorislava Brkanića iz mjesta Kućanci u općini Magadenovac u Osječko-baranjskoj županiji, isplaćeno je 484.594,75 kuna za ulaganje u poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

Obrt se bavi stočarskom i ratarskom proizvodnjom. Uz pomoć IPARD sredstava nabavljeni su traktor, žitni heder, pneumatska sijačica i dvoosovinska prikolica. Ovim ulaganjem moderniziran je proizvodni sustav, poboljšala se kvaliteta proizvoda, te smanjeni troškovi proizvodnje. Također je ostvareno dostizanje EU standarda u pogledu zaštite okoliša, javnog zdravstva, zdravlja životinja i biljaka, dobrobiti životinja i sigurnosti na radu.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Obrt Brkanić poljoprivredna proizvodnja Zorislav Brkanić Kućanci Magadenovac Osječko-baranjska županija Traktor Žitni heder Pneumatska sijačica Dvoosovinska prikolica


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stožer za obranu hrvatskog sela objavio: blokada prometnica i granica kreće 23. studenog. Uskoro više