Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 31.12.2015. 09:00

Za poljoprivrednu mehanizaciju 470 tisuća kuna

OPG-u Danijela Novosela iz Zvonimirovca, IPARD novac je pomogao u nabavi novih poljoprivrednih strojeva.

  • 634
  • 81
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Daniela Novosela iz mjesta Zvonimirovca u općini Čađavica u Virovitičko-podravskoj županiji isplaćeno je 470.511,24 kuna za nabavu poljoprivredne mehanizacije i opreme. IPARD sredstvima nabavljeni su traktor, integrirani stroj za istovremenu obradu tla i sjetvu strnih žitarica, prednji traktorski utovarivač, pneumatska sijačica i kompjuter sijačica.

Svoj OPG Danijel je osnovao 2006. godine kada je imao samo 18 godina. Poljoprivrednom su mu se bavili i djed i otac, pa je i on krenuo tim putem. Danas ima zaposlena tri radnika i na 90 hektara površina uzgaja uljanu repicu, soju, pšenicu i kukuruz. Također na gospodarstvu ima silos i sušaru i bavi se otkupom žitarica.


Tagovi

IPARD Mjera 101 OPG Danijel Novosel Zvonimirovci Čađavica Virovitičko-podravska županija Traktorski utovarivač Pneumatska sijačica


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!