AgroKlub.com

\

Ratarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Ratarstvo » Visoki pritisak ulagača Väderstad Tempo sijačice!

Visoki pritisak ulagača Väderstad Tempo sijačice!

PMT

Visoki pritisak ulagača Väderstad Tempo sijačice!

Datum: 11.10.2017. 09:00 |

Kategorija:

Ratarstvo

Tvrtka PMT predstavlja šestorednu sijačicu Väderstad Tempo TPT 6 i traktor Valtra model N 134 Versu s AdBlue tehnologijom s kojom traktor ima više snage!

Tvrtka PMT d.o.o. predstavlja sijačicu Väderstad Tempo TPT 6 i traktor Valtra model N 134 Versu.

Tempo TPT 6 je šestoredna teleskopski nošena sijačica za kukuruz, soju, suncokret, šećernu repu i druge ratarske kulture. Stroj posjeduje nadtlačni sustav raspodjele sjemena, PowerShoot tehnologiju i teleskopski hidraulični sklopivi okvir s kopčanjem na traktor u tri točke.

Razmak između redova ove sijačice je 70 centimetara, a ručno podešavanje omogućuje promjenu razmaka na 45 ili 50 centimetara. Stroj posjeduje univerzalni radar, dupli sijaći disk, a praćenje razmaka između zrna u redu moguće je kod svakog sjetvenog elementa. Visoki pritisak ulagača na tlo, maksimalnog iznosa do 325 kilograma, osigurava sjetvu u svim uvjetima i ujednačeno održavanje dubine.

Standardna brzina sjetve ovog stroja je između 12 i 15 kilometara na sat, što omogućuje visoke učinke!

Sjetvene ploče za kukuruz, s 32 rupe, promjera su 5,5 milimetara. Kapacitet spremnika za sjeme je 70 litara, a potrebna snaga traktora za vuču ovog stroja je 90 konjskih snaga. Radna širina stroja je 4,4 metra, transportna širina 3,36, a transportna visina 3,2 metra. Težina stroja, bez spremnika za gnojivo, je 1.700 kilograma.

Više snage s AdBlue tehnologijom!

Sijačica je agregirana s traktorom Valtra model N 134 Versu koji je pogonjen turbo motorom i common rail sustavom ubrizgavanja goriva. Motor ima 4 cilindra, a zapremine je 4.900 kubičnih centimetara i jačine 145 konjskih snaga. Opremljen je s automatskim powershift mjenjačem s 30 brzina naprijed i nazad, raspona od 0,6 do 40 kilometara na sat.

Traktor karakterizira pogon na sva 4 kotača s hidrauličkom blokadom diferencijala. Ukupna staklena površina kabine je 6,22 četvorna metra, što daje odličnu vidljivost i preglednost pri radu. Podizna sila na hidrauliku je 7,8 tona, a traktor je opremljen sjedalom koje se može zakretati za 180 stupnjeva.

Kapacitet spremnika za gorivo iznosi 260 litara i 45 litara za AdBlue tehnologiju smanjenog zagađivanja zraka. Istraživanja su pokazala da ulaganjem u AdBlue tehnologiju traktor ima više snage. Ispušni plinovi koji su zagrijani sadrže manje kisika. Oni dolaze u motor koji se na taj način manje pregrijava.

U videu pogledajte rad sijačice Väderstad Tempo TPT 6 i traktora Valtra model N 134 Versu!


Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o.

Sponzorirani članak
Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o.
Donje Svetice 40, Zagreb, Hrvatska
tel: +38512335166
e-mail: info@pmt.hr , web: www.pmt.hr

Broj pregleda članka: 395; Uspješnost članka: 53.25

Tagovi: Sjetva, Prezentacija, Potrošnja, Traktor, Sijačica, Motor, Valtra, PMT, Väderstad, Snaga, Farm Show, 2017

Ključne riječi članka: visoki, pritisak, ulagaca, vaderstad, tempo, sijacice, traktor, stroja, tempo, spremnika, snaga, metra, litara, između, valtra, model, versu, tehnologiju, centimetara, valtra model, visoki pritisak ulagača

Slike Visoki pritisak ulagača Väderstad Tempo sijačice!

Pioneer