Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 14.07.2017. 09:00

Valtra nudi najnoviju tehnologiju i lako korištenje

Valtra predstavlja novi SmartTouch s potpuno integriranom tehnologijom Auto-Guide, ISOBUS, Section Control, Variable Rate Control i Task Management!

Foto: valtra.com
  • 983
  • 53
  • 0

Valtra predstavlja novi SmartTouch naslon za ruku s potpuno integriranom tehnologijom. SmartTouch je dostupan na Valtra traktorima od 135 do 405 KS s Versu powershiftom i Direct/CVT prijenosom. Valtrina najnovija tehnološka ponuda dio je AGCO strategije koja se bazira na isporuci konkurentske Fuse Technologies hardvera, softvera i servisa za sve AGCO brendove.

SmartTouch ima novo korisničko sučelje koje operateru omogućuje pristup svim funkcijama na čak dvije razine izbornika i jednostavno nadgledanje stanja i funkcije vozila.

Valtrina druga tehnologija za preciznu poljoprivredu uključuje novi Auto-Guide, ISOBUS, Section Control, Variable Rate Control i Task Management. Korisnici sada mogu imati koristi od tehnologija za preciznu poljoprivredu koje su potpuno integrirane u Valtra traktore i novo SmartTouch korisničko sučelje.

Precizna poljoprivreda s najnovijom Valtra tehnologijom

"Ovo je važan korak u smislu naše tehnološke ponude. Naš cilj je da se naši korisnici osjećaju ugodno s novom tehnologijom i da ih potičemo da te tehnologije koriste maksimalno u svojoj proizvodnji. Vjerujemo da naša rješenja omogućuju jednostavnije provođenje precizne poljoprivrede koja će donijeti korist poljoprivrednicima", ističe Mikko Lehikoinen, marketinški direktor tvrtke Valtra.

Auto-Guide sustav upravljanja

Novi automatski sustav upravljanja Auto-Guide nudi izbor između dva različita prijemnika koji djeluju preko AGCO upravljačkog sučelja na traktor. Sada je sve potpuno integrirano s traktorom. Valtrin SmartTouch također služi kao Auto-Guide. Osnovni sustav preciznosti može se lako nadograditi na još višu preciznost pomoću kodova koji su dostupni u AGCO bez mijenjanja hardvera.

ISOBUS

SmartTouch radi besprijekorno kao ISOBUS terminal. ISOBUS je ključ za naprednu kontrolu svih radnih strojeva. Integracija ISOBUS značajki s novim SmartTouch-em pokazala je snažnu predanost AGCO-a za otvorene industrijske standarde.

SmartTouch je dostupan na Valtra traktorima od 135 do 405 KS

Task Management

Puna integracija Task Managementa olakšava prijenos podataka i rad s povezanim informacijama, uključujući i ISOBUS podatke bazirane na preciznoj lokaciji. TaskDoc i TaskDoc Pro su dodatne značajke za SmartTouch koje se mogu koristiti bez potrebe za dodatnim terminalima. To pojednostavljuje rad i smanjuje troškove. Tehnologije rade s bežićnom mrežom (Bluetooth ili GSM) između traktora i Farm Management softvera. Poljoprivrednici mogu planirati svoj posao izvan mreže i poslati ih na SmartTouch terminal. Tijekom rada na polju, dokumentacija se automatski ažurira.

Section Control

Valtra nudi najkvalitetniju tehnologiju Section Control na tržištu. Tehnologija Section Control koristi GNSS pozicioniranje i minimalizira preklapanja i praznine u radu. Radi sa svim kompatibilnim ISOBUS uređajima.

Variable Rate Control

Variable Rate Control koristi upravljanje zadacima kao prethodno određenu mapu, a sustav zatim svakoj planiranoj parceli daje planiranu količinu repromaterijala.

Foto: valtra.com


Tagovi

Valtra Traktori SmartTouch Tehnologija Upravljanje ISOBUS Auto-Guide


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P