• PMT
  • 06.10.2017. 09:00

Väderstad sjetvospremač za efektivno ravnanje polja!

Tvrtka PMT predstavlja sjetvospremač robusne konstrukcije Väderstad NZ Aggressive 600 i traktor Valtra T 194 HiTech.

  • 828
  • 159
  • 0

Tvrtka PMT d.o.o. predstavlja sjetvospremač Väderstad NZ Aggressive 600 i traktor Valtra T 194 HiTech.

NZ Aggressive 600 je vučeni sjetvospremač razvijen za efektivno ravnanje polja i stvaranje optimalne pripreme za sjeme. Snažan i krut dizajn stroja efikasno priprema neravna polja za sjetvu, a njegova robusna konstrukcija - okvir, ležajevi i pera - dugog je vijeka trajanja.

Moguć je odabir između stroja s pet ili šest osovina s perima. Stroj posjeduje offset kotače izvrsne upravljivosti i konstantne radne dubine koja se podešava iz kabine.

Razmak između "AgrillaCobra" pera je 7,5 centimetara. Efektivna radna širina ovog stroja je 5,95 metara, transportna širina 3, a transportna visina 2,95 metara. Težina ove mehanizacije je 2.600 kilograma, ima 79 pera i 24 prednje crossboard heavy lopatice. Ovaj sjetvospremač za hidraulično upravljanje zahtjeva samo 3 dvoradna ventila, a potrebna snaga traktora za njegovu vuču je minimalno 120 konjskih snaga.

Traktor Valtra s common rail sustavom

Sjetvospremač je zakvačen za traktor Valtra model T 194 HiTech koji je pogonjen turbo motorom s common rail sustavom ubrizgavanja goriva.

Motor ima šest cilindara, njegova zapremina je 7.400 kubičnih centimetara, a zadovoljava EURO V normu ispušnih plinova. Maksimalna homologirana snaga iznosi 195, a transportna 210 konjskih snaga.

Traktor ima pogon na sva četiri kotača s pojačanom prednjom osovinom. Opremljen je i s četiri standardne utičnice hidraulike. Podizna snaga hidraulike na krajevima poluga je 8,1 tonu. Ovaj traktor ima elektrohidrauliku za kontrolu podiznih poluga s plivajućim položajem.

Ukupna staklena površina kabine je 6,22 četvorna metra što omogućuje izuzetno dobru vidljivost pri svim uvjetima rada. Kapacitet spremnika za gorivo iznosi 380 litara, a hidraulične pumpe 90 litara u minuti.

U videu pogledajte rad sjetvospremača Väderstad NZ Aggressive 600 i traktora Valtra T 194 HiTech!


Tagovi

PMT Farm Show Prezentacija 2017 Väderstad NZ Aggressive 600 Sjetvospremač Traktor Valtra Motor


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#mojepovrće Meni se čini kako je proljeće tek počelo a moj vrt već pravi sjemenke za sljedeću godinu.Salata je prva krenula u sjeme. Sada već počinje žutiti i grašak koji nisam brala već ostavljala za sjeme.onda rotkvice,blitva asada i lanj... Više [+]