Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 11.10.2016. 07:30

Väderstad Carrier tanjurača stroj za više zadaća

Tvrtka PMT d.o.o. prezentirala je mogućnosti kratke tanjurače Väderstad Carrier 300 u kombinaciji s traktorom Valtra N4 od 180 konjskih snaga!

  • 2.082
  • 95
  • 0

Tvrtka PMT d.o.o. prezentirala je mogućnosti kratke tanjurače Väderstad Carrier 300 u kombinaciji s traktorom Valtra N4 od 180 konjskih snaga. Väderstad Carrier je sposoban napraviti plitku obradu tla do maksimalnih 10 cm dubine. Carrier ima veliku mogućnost upotrebe od brzih plitkih obrada žetvenih ostataka (prašenje) do sekundarne obrade potanjuranog ili pooranog tla.

"Tanjurača koja je korištena u prezentaciji je 3,5 metra širine, koju odlikuju 470 mm veliki diskovi i teški čelični valjak na kraju. Taktor Valtra je do 180 KS. Model u prezentaciji je i najopremljeniji model Valtre koji postoji. Opremljen je satelitskom navigacijom, s centimetarskom preciznošću i duplim volanom", naglašava Adam Dominković, predstavnik tvrtke PMT.

Carrier tanjurača je stroj za više zadaća. Koristi se u cijeloj Europi kao priključak za upotrebu u svim radovima od strane poljoprivrednika koji postavljaju visoke zahtjeve na fleksibilnosti u uspostavi usjeva. Carrier dolazi u radnim širinama od 3.0, 3.5 i 4.0 (nošene i vučene verzije) do 4.20, 5.0, 6.5, 8.2 i 12.25 metara radne širine vučene verzije te širokim spektrom raznih izvedbi širine zadovoljava potrebe i malih i velikih poljoprivrednika.

Za više informacija o prezentiranoj mehanizaciji obratite se tvrtki PMT na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

PMT Väderstad Carrier Tanjurača Valtra Taktor Prezentacija


Partner