Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lindner traktori
  • 01.05.2017. 07:30

Upoznajte novu generaciju Lindner traktora!

Nova serija Lindner Geotrac traktora je jača, jednostavnija za upravljanje i ugodnija od svoje prethodne verzije. Nova serija 4 opremljena je sustavom koja ima prigušenje vibracija prilikom rada kako bi se smanjila oštećenja.

Foto: Lindner
  • 5.045
  • 304
  • 0

Lindner je austrijska obiteljska tvrtka koja uspješno drži tržišnu poziciju više od pola stoljeća. Više od dvije stotine motiviranih i educiranih zaposlenika osiguravaju kvalitetu vrhunskih Lindner proizvoda diljem Europe. S proizvodnjom od 1.450 traktora i transportnih vozila svrstali su se u red ozbiljnijih i većih proizvođača europskog tržišta. U ponudi imaju traktore od 64 od 144 KS.

Nova serija Geotrac traktora je jača, jednostavnija za upravljanje i ugodnija od svoje prethodne verzije. S najnovijim modelima, ne samo da je poboljšana vidljivost, već su promjene vidljive i ispod poklopca motora. Ugrađene su Perkins jedinice. Elektrohidraulični pogon na četiri kotača i diferencijalni sustav zaključavanja pružaju udobnost i sigurnost. Mogu se lako aktivirati za nekoliko sekundi pritiskom na gumb. Okretni krug je manji od 8 m, a laka i niska kabina čine ovu seriju traktora jednim od najlakših za manevriranje i pogodnih za rad na nagibima.

Dobro osmišljeni sustavi visoke kvalitete

Dizajn je jedna od glavnih kompetencija Lindner traktora. Dobar dizajn ne tiče se samo izgleda, već osigurava savršenu ergonomiju, povećava udobnost i olakšava rad vozila. Dobar dizajn znači da su potrebe korisnika i njegova očekivanja od proizvoda ispunjeni na najbolji mogući način. Zajedno s Design Storz iz Zell am Seea, Lindner kontinuirano radi na unaprjeđenjima vozila od sredine devedesetih. Geotrac je jedan od prvih traktora razvijenih prema najnovijim principima dizajna automobila. Optimalni omjeri stvaraju savršenu vidljivost i bezvremensku atrakciju. Robusni materijali jamče trajnost i jednostavno održavanje.

Lindner traktori jamče trajnost i jednostavno održavanje

Lindner ozbiljno shvaća učinkovitost!

Cilj Lindnerovog programa je kontinuirana optimizacija svih Lindnerovih vozila u smislu potrošnje goriva i učinkovitosti. Istodobno, korisnici mogu povećavati svoju produktivnost. Serija 4 već se susrela s ovim novim programom.

Prigušenje vibracija štedi traktor i priključke

Bilo tijekom oranja ili košnje, teški priključci uzrokuju vibracije i udarce koji utječu na traktor. Inovativni Lindner je stoga opremio novu seriju 4 elektroničnom kontrolom povezivanja koja ima prigušenje vibracija kao dio standardne opreme. Ovo tehničko otkriće sprječava prenošenje vibracija u traktor. Prednosti su da su priključci, kao primjerice plugovi, učinkovito zaštićeni. Osim toga, moguća je veća brzina rada bez opasnosti od oštećenja opreme ili samog vozila. Po želji, elektronička kontrola povezivanja dostupna je i za prednje priključke. Serija 4 već danas ispunjava sve zahtjeve direktive EU koja štite vozače od vibracija i primjenjuju se na sve poljoprivredne uređaje od 2014. godine.

Kabina Geotrac 64 traktora

Odvojeno upravljanje uljem

Lindner je Geotrac seriju 4 opremio snažnom hidraulikom. Odvojena opskrba uljem i dokazani sustav s više krugova pružaju veću sigurnost i jednostavnost korištenja. Dvokružni sustav opremljen je odvojenim pumpama za prijenos brzine, upravljanje i radnu hidrauliku. Takav sustav izbjegava kontaminirano ulje koje može uzrokovati oštećenja u mjenjaču. Pomoću upravljačke jedinice za mjerenje opterećenja, moguće je postaviti koliko će se ulja koristiti u svakom od kružnih sustava. Nadalje, odvojeno upravljanje uljem jamči da ulje za zupčanik brže postiže radnu temperaturu.

U videu pogledajte kako izgleda nova generacija Lindner Geotrac traktora!

Foto: Lindner


Tagovi

Lindner traktori Nova generacija Učinkovitost Geotrac Serija 4 Vibracije Upravljanje uljem


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner