Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Navodnjavanje
  • 12.07.2013.

Učinkoviti sustavi za navodnjavanje

Najnoviji sustavi za navodnjavanje najmodernijeg i najboljeg tehnološkog rješenja individualno za svakog kupca

  • 2.683
  • 174
  • 0

Cilj Trise je da svojim partnerima ponudi mehanizaciju i sisteme za navodnjavanje za profitabilnu proizvodnju. Dugoročnost i specifičnost njihovog pristupa vidljiv je iz sljedećeg: ponuda kvalitetnih proizvoda, najmodernijeg i najboljeg tehnološkog rješenja individualno za svakog kupca.

Svaki kupac dobije preporuku za primjenu ili korištenje, ali i pomoć kod puštanja strojeva u pogon te školovanje da bi se optimalno iskoristio pojedini stroj tako da je rezultat zajedničkog truda pozitivan pomak u ekonomskom i ekološkom pogledu. Zbog svega navedenog odlučili su se za zastupanje talijanskog lidera u navodnjavanju tvrtku Irrimec.

Od 1974 g. tvrtka Irrimec je prisutna u Europi sa svojim tvornicama u Italiji i u Francuskoj, a danas strojeve možete sresti na svim kontinentima. Zajedničkom suradnjom na terenu sa poljoprivrednicima, koristeći mrežu svojih suradnika i distributera "Irrimec" prikuplja ideje i podatke, iz kojih proizilaze svi novi projekti.

Garanciju kvalitete svojih proizvoda Irrimec duguje svom tehničkom osoblju unutar firme, kompletnom kontrolom projekata, proizvodnje i post prodajne usluge. Specijaliziran u proizvodnji rolomata i moto-pumpi Irrimec je u mogućnosti da pokrije i zadovolji najrazličitije zahtjeva kupaca djelujući zajedno sa svojom sestrinskom tvrtkom Otech iz Francuske koja je specijalizirana za proizvodnju linearnih strojeva tipa Ranger, kišnih krila, aluminijskih cijevi, vertikalne (dubinske) pumpe, rasprskivače, topove..

Širok asortiman dodatne opreme za navodnjavanje

Sustavi za navodnjavanje - Irrimec

Turbina

Tijelo turbine je izrađeno od aluminija i predstavlja glavni oslonac rada tifona. Podešavanje se izvodi preko jedne ručice kojom precizno reguliramo brzinu stvarajući točno određen pritisak, koji je neophodan za potrebnu jačinu i snagu turbine. Proizvode se tri vrste aluminijskih turbina, kapaciteta od 3-130 m3/h, koje omogućavaju da se pokriju velike površine za navodnjavanje. Rotor turbine je napravljen od specijalnog sintetičkog materijala i vrlo je jednostavan za zamjenu. Na turbini isključena je mogućnost zatajenja prljavštinom i nečistoćama, što predstavlja jednu od prednosti u odnosu na turbine drugih proizvođača. Cijena rotora turbine je izuzetno niska, što je također bitna prednost, kao i podatak da turbina počinje raditi sa malim pritiskom, već od 1,5-2 bara.

Kompjuterski sistem upravljanja i kontrole "dosidis" koji regulira vrijeme početka rada (sat), mjerenje vremena rada (navodnjavanja),programiranje brzine, programiranje količine vode, programiranje zaustavljanja mašine, ukupan učinak stroja u tijeku sezone, vremensko mjerenje količine vode tijekom zalijevanja, daljinsko upravljanje, itd.

Oprema (dodatna) koja se ugrađuje na zahtjev kupaca:

  • kompresor za ispuhavanje vode iz PE crijeva
  • ventil za pad pritiska
  • ventil za povećanje pritiska
  • mehanički ventil sa električnim upravljanjem, sprječava mogućnost hidrauličnih udara,
  • mehaničko okretanje postolja bubnja preko ručice
  • hidraulično podizanje kolica
  • hidraulični set
  • mogućnost cjelokupnog pocinčanog stroja
  • mehanički podizač kolica sa topom, za male tifone serije AA (mini-rain), itd.

Kišna krila

Kišno krilo

Grupa "Irrimec" između ostalog nudi kišna krila za tifone , talijanskog proizvođača "Giampi koji je lider u proizvodnji takve opreme. Prednosti navodnjavanja tifonskim kišnim krilima u odnosu na kolica sa topovima su:

Za normalan rad sistema sa kišnim krilom je dovoljan pritisak od 1,5-3 bara, potrošnja energije je smanjena, zbog nižeg radnog pritiska vode, u odnosu na topove, dizne na kišnoj rampi stvaraju kapljice vode, koje ne oštećuju ni najnježnije tek iznikle biljke, zbog malog rastojanja između dizna i tla, od 1,5-2 m negativan utjecaj vjetra je smanjen i odnošenje vode je zanemarivo, veliki broj dizna na kišnom krilu omogućava veći protok vode i time se postiže veća brzina namotavanja tifonskog crijeva, a ujedno smanjuje se vrijeme navodnjavanja. Giampi proizvodi kišna krila u dvije varijante: pocinčana čelična konstrukcija, širine od 12m do 48m, aluminijsko-čelična konstrukcija, širine od 34m do 72m, Standardne kišna krila imaju odličnu ravnotežu krila, tako da na kosim terenima zadržavaju vodoravan položaj. Osim toga postoji mogućnost zakretanja oba krila oko vertikalne osi, ukoliko se naiđe na neku prepreku ili početni radni položaj rampe nije paralelan sa početkom njive.

Agregati (moto-pumpe)

Agregat (moto-pumpe)

Irrimec proizvodi široki asortiman agregata (moto-dizel pumpi). Ugrađeni pogonski motori od poznatih proizvođača: Iveco, Aifo, New Holland, Vm, Deutz, Same, Perkins, Scania, Cummins, Volvo i John Deere.

Agregati Irrimec imaju ugrađenu elektronsku kontrolu svih zadanih parametara, i u slučaju bilo kakvog nesklada prekida se rad motora, kontrolna lampica signalizira gdje se pojavio problem, i nakon otklanjanja istog nastavlja se sa radom. Pumpe (traktorske, električne, potopne ) koje se ugrađuju su provjere kvalitete: Caprari i Rovati. Dodatna oprema koja se isporučuje uz agregate (moto-dizel pumpe): usisna korpa, usisna cijev, usisno crijevo, vakumska pumpa, guskin vrat te sve vrste pocinčanih ili aluminijskih cijevi svih dimenzija i sa raznim dodacima.

Linearni sistemi

Linearni sistemi

Velike sisteme za navodnjavanje, tipa: rendžer, linear ili pivot, proizvodI firma "OTECH" iz Francuske, europski lider u toj domeni, koji posluje kao sastavni dio grupe Irrimec.

Sustavi za navodnjavanje Irrimec:

Trisa d.o.o.
Prodajni prostor i skladište
Mavra Schlengera 1a, Turčin
tel: 042/500-401
fax: 042/500-402
mob: 091/225-5116


Tagovi

Navodnjavanje Rolomati Pumpe Turbine Agregati Kvaliteta

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]