Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prikolica
  • 08.07.2013.

U potrazi ste za traktorskim prikolicama?

Stetzl - najveći program prikolica u Europi! Iznimno snažne i sigurne ove prikolice su neizostavne u svakom poljoprivrednom gospodarstvu. 10-godišnje jamstvo na kućište i hidraulični cilindar samo govori o iznimnoj kvaliteti prikolica Stetzl.

  • 1.545
  • 129
  • 0

Vršidba žitarica je u tijeku, ali još nije kasno za nabavu nove prikolice. Više od 75 godina obiteljska tradicija tvrtke Stetzl iz Austrije ubraja se među najveće renomirane proizvođače traktorskih prikolica u Europi.

U svojoj iznimno bogatoj ponudi imaju široki raspon od najmanje jednoosovinke ukupne mase 2.500 kg sve do dvoosovinske i tandem prikolice od 36.000 kg.

Stetzl ima snažan naglasak na kvalitetu

Stetzl je jedini na tržištu koji imaju 10-godišnje jamstvo na kućište i hidraulični cilindar samo govori o iznimnoj kvaliteti prikolica Stetzl.

Stetzl prikolice - Titan

Odlikuju se inovativnim sistemom kipanja kao građevinski kamioni što znači iznimno stabilnost kipanja i optimalno raspoređivanje snage dizanja. Također još neke od odličnih kvaliteta prikolica je najniža platforma na tržištu ( klirens) zatim jake stranice, serijske opruge ispod osovine, mogućnost reguliranja visine priklopa kod jednoosovinki i tandem prikolica.

Veći kut okretanja omogućuje serijska izvedba y - ruda kod dvoosovinskih prikolica.

Također u svojoj ponudi imaju Mulde i Titan prikolice namijenjene prijevozu sipkog, rastresitog, ali i teškog materijala. Cjelovita glatka unutrašnjost sanduka izrađena iz jednog dijela 1500 mm visokim čeličnim stranicama. Novi model trostranog Mulden kipera izrađen je iz hladno prešanog C profila sa asimetrično pričvršćenim i varenim V profilima za dodatno pojačanje unutrašnjosti od 3 mm čelične pločevine koje omogućuju snažnu robustnost kipera.

Komunalna prikolica - Stetzl

Osim poljoprivrednih prikolica tvrtka Stetzl isporučuje i prikolice za potrebe komunalnih djelatnosti kao i specijalne prikolice izrađene po individualnoj potrebi svakog kupca.

Kvalitetan i vrlo moderan način bojanja svih prikolica: prikolice se grundiraju, a zatim plastificiraju s dva sloja boje što rezultira dugovječnosti priključka.

Pogledajte Stetzl prikolice - traktorske prikolice

U prilogu članka nalazi se PDF brošura Stetzl kataloga traktorskih prikolica

Trisa d.o.o.


Dokumenti


Tagovi

Sjetva Prikolice Stetzl Jednoosovinske prikolice Tandem Dvoosovinske prikolice

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?