Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Snijeg
  • 18.12.2013. 07:33

U potrazi ste za snježnim frezama?

Budite pripravni za zimu sa Snowline snježnom frezom.

Foto: RGBStock
  • 1.043
  • 63
  • 0

Zahvaljujući snažnom, za zimu prikladnom OHV motoru i izmjenjivom pogonu, dvostupanjske snježne freze: SnowLine 560 II, 620 E II, 700 E und 760 TE posebice su jednostavne za rukovanje.

Čišćenje snijega postaje još ugodnije sa grijanim rukohvatima (700 E, 760 TE) i elektropokretačem (620 E II, 700 E, 760 TE), koji osigurava pokretanje motora i pri niskim temperaturama. Kada je snježna freza u pogonu, može ukloniti u stranu tone snijega u vrlo kratkom vremenu, zahvaljujući iznimno velikim radnim širinama do 76 cm.

Snježna freza Snowline

Zahvaljujući kompaktnoj upavljačkoj ploči s ugrađenim prednjim svjetlom, sve su važne ručice i prekidači lako dostupni. Grijani rukohvati dostupni su kao opcija. Ovisno o stanju snijega, snijeg se odbacuje do 15 m u stranu uz pomoć okretnog kanala za izbacivanje. Pogon je neovisno upravljan, tako da se snježna freza uvijek kreće naprijed i neprestano čisti snijeg.

Snježni su plugovi opremeljeni snažnim motorima izradenim u OHV tehnologiji - ventilima s gornje strane koji su iznimno učinkoviti te pružaju veću snagu uz nisku potrošnju goriva.

Čak i u najtežim uvjetima, optimalno prianjanje i lako upravljanje osigurano je velikim, duboko profiliranim gumama ili podvozjem opremljenim gusjenicama (760TE). Lako podešavanje brzine pogona omogućeno je sa do 6 stupnjeva prijenosa za kretanje naprijed i 2 stupnja prijenosa za kretanje nazad.

Dani mukotrpnog ručnog čišćenja Vašeg kolnog prilaza i nogostupa su za vama. SnowLine 46 E sa električnim motorom, kao i SnowLine 55 E sa benzinskim motorom i elektropokretačem nisu idealni samo za uporabu oko kuće, već se brzo mogu pripremiti za rad i drugdje u bilo koje vrijeme. A ako snijega nema, mogu se brzo sklopiti zahvaljujući slobodno-podesivom rukohvatu te spremiti na način koji štedi prostor.

Koja je snježna freza prikladna za mene?

Bilo da je u pitanju kolni prilaz kod kuće ili, na primjer, veće površine poput parkirališta ili dugih pješačkih staza - s radnom širinom od 46 do 76 centimetara i različitim načinima pogona, snježne freze AL-KO SnowLine nude pravi uređaj za sve izazove. I pri tome, ne trebate žrtvovati ništa od svoje udobnosti: izmjenjivi pogon, elektropokretač, kompaktna upravljačka ploča ili grijani rukohvati - SnowLine snježne freze nude sve što možete poželjeti.

Odaberite pravi model za sebe

Dok su jednostupanjski modeli SnowLine 46 E s električnim motorom ili SnowLIne 55 E s benzinskim motorom optimalno prikladni za manje površine i svježe napadali snijeg do 30 cm, modeli s motorima na benzinski pogon i različitim širinama: SnowLine 560 II, 620 E II, 700 E, najbolji su izbor za obilnije snježne oborine. SnowLine 760 TE izvrstan je alat za područja s puno snijega; ima radnu širinu od 76 centimetara te pogon opremljen gusjenicama. Potonji također pruža izvrsno prijanjanje i laku upravljivost na kosinama kao i dobro prianjanje i održavanje smjera na zaleđenim površinama.

Foto: RGBStock


Tagovi

Snježna freza Snijeg Čišćenje Motor Grijane ručke


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]